Şimdi Ara

site kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • site kurmak ve adsense ile para kazanmak istiyorum yanlız bir kaç sorum olacak çünkü hiçbir fikrim yok
    turknet host iyimidir?
    joomla veya wep page maker kullanırsak hangi işletim sistemini kullanmak gerekiyo
    bide siteye yayımlamak için ftp mi kullanmak gerekiyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

site kurmak ve adsense ile para kazanmak istiyorum yanlız bir kaç sorum olacak çünkü hiçbir fikrim yok
    turknet host iyimidir?
    joomla veya wep page maker kullanırsak hangi işletim sistemini kullanmak gerekiyo

Merhaba;

Joomla ve web page için php alt yapısı kullanmanız yeterli olacaktır. Yani, linux server tercih etmeniz gerekmektedir.

Sitenizin dosyalarını FTP'ye atmanız ve kurulumu gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

ProIrc Hosting olarak, web hosting paketlerimizden herhangi birisini alan müşterilerimize ücretsiz olarak joomla veya diğer hazır sistemlerin kurulumunu gerçekleştirmekteyiz. Web hosting paketlerimizi web sitemizden inceleyebilirsiniz,

Bilginize...

İletişim;
    Web/Ticket:http://www.proirc.org/
    Msn/E-posta: destek@proirc.org
    GSM: 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

site kurmak ve adsense ile para kazanmak istiyorum yanlız bir kaç sorum olacak çünkü hiçbir fikrim yok
    turknet host iyimidir?

Selam,
    dostum natro hosting öneririm. Joomla,wordpress gibi siteler için linux (php) hosting almalısın. site dosyalarını ftp ve webftp ile yükleyebilirsin. sorun olursa pm atabilirsin.
  • İçerik olarak türkçe içerikli bir site yapacaksanız Türkiye'den inğilizce bir site yapacaksanız yurtdışından hosting almanızı tavsiye ederim.
  • yeni balıyacam için fazla para harcamak istemiyorum tercihim mutlaka burdaki önerilerden biri olcaktır herkese teşekkürler
  • joomla mı? wordpress mi önerirsiniz site yapımındda?
  • Wordpress kurmanı tavsiye ederim.Birçok bakımdan wordpress'in öne çıktığını araştırırsan görürsün.Host için ise kullandığım için tavsiye ediyorum,Hostgator' un baby plan paketini tavsiye ederim.İster Türkçe, ister yabancı içerik olsun bu paketle sınırsız sayıda domain barındırabilirsin.Ayrıca Türkçe desteği de mevcut.Destek biriminden Sefa bey ve diğer Türk arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MuOnline Server Kurmak İstiyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Blog Sitesi Kurmanın Kolay Yolu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende site kurmak istiyorum fakat dediklerinizden pek anlayamadım daha açık konuşur muusnuz om atarsanız daha çok sevinirim
  • 10 gb alan 100 gb trafik 5 tl hocam özelde ayrıntılı konuşuruz alt özellikler az değil ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger amac google sa ve buradan para kazanmak istiyorsaniz hostinge dikkat etmekte fayda var. Oncelikle saglam bir yerden hosting almanizda fayda var. Fiyatlarsa kafanizi karistirabilir. Bir yerde 5 tl olan sey bir yerde 250 tl olabilir. Hemen 5 tl olana atlamayin.

Natro ve doruk guzel sirketlerdir ama bireysele yonelik basarisizlar. Ben cok denedim ama bu adamlarla calismak cok zor gercekten. Yillik 3-5bin dolar veren bir musteri degilseniz sizinle ilgilenmeyebilirler. Sadecehosting i sadece birkac projede kullandim ama sizin icin baslangicta uygun olacaktir. Zaten sonrasinda bu alanda deneyim kazanarak kendi seciminizi yapacaksiniz. Bu da en dogru olani.

Aldiginiz hosting paketi icin ozel bir ip adresi tahsis ettirin. Senelik 20-30 tl birseydir. Tabi size tahsis edilen ip yi de kontrol etmeniz gerekir. Eger karalisteden bir ip adresiyse basarinizi etkilecektir. Sorgulama konusunda pm atarsaniz yardimci olurum.

İsin teknik tarafini gectik. Asil en onemli olan icerikler ve sececeginiz konu. Bunu iyi dusunun ve googleda en cok nelerin arandigini arastirin. Trafik tahmincisi ve zeitgeist (senelik istatistikler oluyordu sanirim) bu konuda size yardim edercektir. Yani google da aranmayan bir konu uzerinde bir site kurmayin.

Domain seciminiz cok onemli. Siteniz ne ile ilgili olacaksa bunu ifade eden kisa bir domain secmeniz google da ust siralara cikmanizi saglayacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hostkare olarak herkese her ihtiyaca uygun hosting paketleri sunuyoruz, %100 müşteri memnuniyeti hedefliyoruz o yüzden 30 gün iade garantisi ile çalışıyoruz. Sitemizde mevcut olan yönetim panelli hazır siteyi öneririm, istediğiniz gibi arama motoru yönetimi yapabilirsiniz, içeriğini istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. İlgilenirseniz yönetim panelli hazır site hakkında bilgi verebilirim.
  • Arkadaslar, foruma suan uye oldum. Web sitesi kurucam bende. Profesyonel bir kadro kurmam gerekiyor, bunlarda olmazsa olmaz kimler bulunmali? ornek: grafiker, it gibi.Fazla bilgim yok bu konuda kac kisi ve kimlerden olusmasi gerektigini soylerseniz sevinirim.
  • Önce siteyi photoshop'da tasarlamalısın daha sonra bu tasarımı html ve css ile koda dökmelisin, bu aşamada site oluşmuş oluyor ama e-ticaret düşünüyorsan php veya asp ile e-ticaret kodları eklemelisin. Bunları bir kişide yapabilir ki böylesi belki daha ucuz olur ya da her bir aşamayı başka bir kişi yapar, o zamanda 3 kişiye ihtiyaç olur.
  • hocam çok ucuza adsense hesabı açarım site ve youtubeniz 2 saat içinde onaylarınır detay için pm atınız....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.