Arkadaşlar son 1 günde bu mesajı CLEVO nickli kişiden 2. defa alıyorum,bakıyorum acaba sattığım ürünlere mi pm geliyor diye,hüsranla sonuçlanıyor,bende sinirleniyorum.
Mesajın içeriği
Rahatsız etmemin sebebi türkiyeye 1.5 yıldır gelmiş olan QUEST NET (NETWORK MARKETİNG) e-ticaretidir
BU İŞ(KAZAN KAZANDIR) ÇOK CİDDİ BİR İŞ ÇÜNKÜ BU İŞDE İNSANIN ÇOĞU HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME İHTİMALİ VAR
BU İŞDE HAFTADA 2-3 KEZ 2-3 SAATİNİZİ(AKŞAMLARI) AYIRTARAK BELLİ Bİ SEVİYE(ciddi bi çalışma)DAN SONRA HAFTADA 3000 $ KAZANABİLİRSİNİZ
NASIL KAZANACAĞINIZI MERAK EDİYORSANIZ RANDEVU ALMANIZDA FAYDA VAR
1998 de hongkongda kurulmuş olup şu anda 2008 itibariyle dünyanın 220 ülkesinde 5 milyon müşteri ve çalışanı var 3milyar$ işlem hacmine ulaşmış bir şirket. Son 6 yılın en hızlı büyüyen network şirketi
2006 dünya kupası Brezilyanın milli takımı sponsoru Fifada sponsorluğu olan bir şirket Microsoft sitesinde questnet’i övüyor Tabi bu şirketin bu kadar büyümesi bir holdingin ortaya çıkmasını sağladı QI holding. QI holding quesnetide içinde bulunduran 30 şirketli bir holdingtir Alış verişlerinde herhangi bir sorunu önlemek için verising (verisign=internet uzerindeki bir guvenlik firmasıdır.microsoft,IBM,yahoo ve hemen hemen tum bankalar questnet gibi verisign ile korunuyorlar) tarafından sigortalanmıştır. Questnet'in bağlı bulunduğu QI Holding World Trade Organization (www.wto.org) ve Federal Trade Commission (http://www.ftc.gov/ adreslerinden kontrol edebilirsiniz.
Yöneticiler el atsın buna nedir alla allaa istemiyorum arkadaş
Mesaj şikayet edilemiyor mu?
Eden arkadaşlarım olmuş ama yine atmaya devam ediyor bu kişi anlamadım ki..
Evet benim de gördüğüm kadarıyla bazı üye arkadaşlarımız bu konu hakkında şikayet sistemini kullanmışlar. Gereken yapılacak sevgili arkadaşlar.