Şimdi Ara

Site Engelleme Firefox?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar firefox'un belirlediğim sitelere girmesini nasıl engellerim. Kardeşim oturuyor ve belirlediğim sitelere girmesini istemiyorum. Bunu nasıl yaparım? Eklentisi filann varmı

• C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ dizinine gir Orada hosts adında dosyayı not defteri ile aç aşagıdaki şekilde engellenecek siteleri yaz..

127.0.0.1 facebook.com
    127.0.0.1www.facebook.com
    127.0.0.1 m.facebook.com
  • hosts engel falan bazen işe yaramaya biliyor bunun için en iyi çözüm inter filtre var internetten bulabilirsiniz kolayca ücretsiz orda yasaklama var ordan rahatca yasaklayabilirsiniz girmek istediginiz siteleri yazıp girmek istemediginz siteleri ayarlayabilirisinz
  • benim istediğim sadece bir -iki video sitesi var onlara girilmemesini istiyorum internet filtresi çok sayıda siteyi yasaklar diye düşünüyorum
  • programdan bütün yasak siteleri kaldırıp sadece girmesini istemedigin siteleri yazabilirsin
  • işin özü facebook a girişi yasaklamaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ dizinine gir Orada hosts adında dosyayı not defteri ile aç aşagıdaki şekilde engellenecek siteleri yaz..

127.0.0.1 facebook.com
    127.0.0.1www.facebook.com
    127.0.0.1 m.facebook.com

Bu arkadaşın bahsettiği şekilde istediğiniz siteleri kalıcı olarak engelleyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitch AdBlock Reklam engelleme
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en net çözümü linkteki programda buldum

http://www.yukleyelim.gen.tr/program/9379/Site_Engelleme_Programi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.