bir arkaşım sitesine yapılışına girmek istiyorum o sitede ben le ilgili salak salak resimler koyuyor bir de bana takma ad koyduğu için şikayet etsemde bir şey kanıtlayamıyorum bilen varsaemail adresine bir email asın burada izin vermezler
sayın büyükçekmece kralı... yardımcı olamk isterdim ancak sanırım anlayamadım... siz çok güzel anlatmışsınız... biraz daha anlatırmısınız... olay nedir tam olarak...
dostum hack olayına girmek istiyor sanırım...
kısaca ; "siteyi hackleyecem" diyor,"yardım edin" diyor
flood toollarla server indirme yaygın bir yöntem.. bence onu dene.. Daha iyi terör estiriyor.. kolay gelsin Büyükçekmeceli ark..
herkese; arkadaşlar konudan sapmayalım.
oersoy14, arkadaşın dallamanın teki, ilk yapman gereken onun yaptıklarını önemsemediğini hatta böyle yaparsa onu önemsemediğini göstermen. vaz geçecektir.
internet üzerinden siteyi göçürsen, yada silsen bile başka yerde yayınlama şansı var. bu sebeple arkadaşının yaptığını kanıtlayabiliyorsan bunu büyüklerinle paylaş (anne-baba/öğretmen/ hatta arkadaşının anne-babası). Onlar daha kolay çözümler bulabilir.
sağolun arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme