Şimdi Ara

Sistemine en uygun SSD tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut sistemin için ssd almaya karar verdim. Kullanmakta oldugum hdd samsung hd103sj modeli hizmet veriyor ancak ssdlere göre yavaş.ssd ye sadece windows ve gerekli standart programlar yukleyeceğim. Bütçem 100 -150 tl civarları. Sistemim :
    Msi 970a g46
    Amd phenom X4
    Msi n460gtx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmurat61 -- 13 Mart 2015; 12:56:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tsmurat61

Mevcut sistemin için ssd almaya karar verdim. Kullanmakta oldugum hdd samsung hd103sj modeli hizmet veriyor ancak ssdlere göre yavaş.ssd ye sadece windows ve gerekli standart programlar yukleyeceğim. Bütçem 100 -150 tl civarları. Sistemim :
    Msi 970a g46
    Amd phenom X4
    Msi n460gtx

Bence bütçeni arttir bir tana samsung evo 120gb al . O fiyata zaten iyi bir ssd yok en iyi ssdde samsung gerçekten iyi bir performans istiyorsan samsung şuan çok başarılı 200 lira civarında olması gerek

• Çok araştırma yapıp geçen ay Crucial BX100 marka 250Gb ssd aldım 275 TL'ye.HB de indirimliydi,120 GB modeli de 150 TL civarıydı.Eğer uygun fiyata bulabilirsen kesinikle tavsiye ederim.Fakat dolar yükseldi bu aralar.Tavsiyem bütçeni biraz arttırıp 200 TL civarına kaliteli bir ssd alman.Marka olarak da Samsung,OCZ,Crucial ya da SanDisk'in üst modellerini öneririm.SSD sistemi çok hızlandırıyor parasının hakkını veriyor.
  • quote:

Mevcut sistemin için ssd almaya karar verdim. Kullanmakta oldugum hdd samsung hd103sj modeli hizmet veriyor ancak ssdlere göre yavaş.ssd ye sadece windows ve gerekli standart programlar yukleyeceğim. Bütçem 100 -150 tl civarları. Sistemim :
    Msi 970a g46
    Amd phenom X4
    Msi n460gtx

Butcenize cok az daha ekleyin 199 tl'ye samsung 120gb 840 evo alin

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-840-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html

• FairLighty kullanıcısına yanıt
    +1
  • 200 civarıda olur. Peki sizin tavsiye edeceğiniz model hangisidir ?

• quote:

200 civarıda olur. Peki sizin tavsiye edeceğiniz model hangisidir ?

Samsung 840 evo 120gb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.