Şimdi Ara

Sistemin kendi kendine yük altına girmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar boştayken yani ben hiç bir şey yapmadığım zaman bilgisayar kendi kendine yük altına girmeye başlıyor , klavye-mausu bırakıyorum 1 dakika sonra işlemci ve ekran kartı ısınmaya ve fan devirleri artmaya başlıyor ve oyunlardakinden daha çok ısıyor , gittikçe artıyor ısı bilgisayarı açık bırakıp bir yere gidemiyorum.

Bilgisayarda hiç bir sorun yok ne bir performans sorunu nede bir virüs , BIOS'a format attım güncelledim , bütün sisteme format attım , ekran kartının güncel sürümünü yükledim eski sürümünü yükledim , ama sorun aynı bilgisayarın başından 1 dakikalığına kalktığım gibi sistem yük altına giriyor ve sürekli sıcaklık değerleri artıyor ben mausu hareket ettirdiğim an düşmeye başlıyor ve tekrar eski haline geliyor.

Bir fikri olan varsa gerçekten ihtiyacım olucak. Teşekkürler

• bilgisayarın marka modeli laptopmu kasalı bilgisayarmı ?
  • bütün sisteme format attım derken ? bütün harddiski biçimledin mi yani ? bilgisayarında eğer c ve d gibi ayrılmış disk alanları varsa c ye format atmak d deki herhangi bir sorunun format attıktan sonra bilgisayara yansıması gibi bir senoryaya sebep olabilir.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.