Şimdi Ara

Sistemin beni ne kadar götürür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009'da Aldığım EXPER Action marka Bilgisayarım , Beni daha ne kadar götürür, Suan ki popular oyunlar [BF3, MW3, TheRun, GTA IV V.s ] Orta derecede akıcı [ 20-30 FSP] Oynayabiliyorum . Sistemin özelliklerini yazayım . Neler değişmesi lazım ? . Bu arada 2009'da suan ki bilgim olsaydı asla parçaları çinden ithal olma marka bilgisayar almazdım :/ Bunun pişmanlıgını yaşıyorum . Piyasanın en dandik çinden ithal anakartı geçenlerde yandı , anakart ram değiştirildi .

İŞLEMCİ: İntel Core 2 Quad Q8200 2.4 Ghz 4 MB L2 cache
    PSU : 240 W Gerçek
    HDD : 500 GB SATA 16 MB Samsung 7200 RPM
    BELLEK : 4 GB Kingston HyperX DDR2
    EKRAN KARTI : Asus ATI RADEON HD4350 512 MB paylasımsız [ 1 GB Paylasımlı ]
    ANAKART : Asus P5KPL-AM-SE Anakart
    OPTİK : LG Ultra speed DVD Writer

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler . Yeni ve güzel bir sistem önerirsenizde olur . Bütçe 2000- 2500 TL Civarı , Oyun canavarı önerirseniz sevinirim veya benim sistemimde neler degişse ne olsa , Canavar olur . İyi forumlar .

• Elindeki bilgisayari biran once elden cikart o bilgisayardan bir cacik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu ve ekran kartı değişimiyle bir kaç sene daha idare edersiniz. Gtx560 + fsp saga 500w önerebilirim.
  • Sisteminiz Bence Çok Güzel.Boşa para israfı yapmayın,

Yeni bir PSU ile bir ekran kartı alın,yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Elindeki bilgisayari biran once elden cikart o bilgisayardan bir cacik olmaz

Sayın arkadasım , Sen klavye ve mousene verdiğin parayla İşlemcini ve Ekran kartını yenilersin , Benim sistemim ahım şahım bir özelliğe sahip degil , ama 2 senedir sorunsuz çalışıyor , çok sessiz ve performansındanda çok ama çok memnunum , Aerocool STRİKE 500 W +80 PSU ile Saphire hd6870 Ekran kartı ile havaalanına giderim ben bu sistem ile , ayrıca bilgisayarımın 240 W PSU olmasına rağmen 3 ay boyunca hiç kapanmadı Yaz Tatilinde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

Sisteminiz Bence Çok Güzel.Boşa para israfı yapmayın,

Yeni bir PSU ile bir ekran kartı alın,yeter.

Teşekkürler hocam enfikiriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygg

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Elindeki bilgisayari biran once elden cikart o bilgisayardan bir cacik olmaz

Sayın arkadasım , Sen klavye ve mousene verdiğin parayla İşlemcini ve Ekran kartını yenilersin , Benim sistemim ahım şahım bir özelliğe sahip degil , ama 2 senedir sorunsuz çalışıyor , çok sessiz ve performansındanda çok ama çok memnunum , Aerocool STRİKE 500 W +80 PSU ile Saphire hd6870 Ekran kartı ile havaalanına giderim ben bu sistem ile , ayrıca bilgisayarımın 240 W PSU olmasına rağmen 3 ay boyunca hiç kapanmadı Yaz Tatilinde .

Hocam butce 2000tl vermis arkadas ben mi yanlis anladim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bilgisayarım ne kadar eder?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok ben bu Sistemi 2009 'da 1100 TL ye almıstım , Eğer yeni bir Sistem önerirseniz bütçe 2000-2500 TL
  • Yeni bir sisteme gerek yok,Core 2 Quad ınız var 4GB raminiz var.
    Bide Ekran Kartı aldınız mı yeni gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

Yeni bir sisteme gerek yok,Core 2 Quad ınız var 4GB raminiz var.
    Bide Ekran Kartı aldınız mı yeni gibi olur.

Bencede hocam sağol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.