2009'da Aldığım EXPER Action marka Bilgisayarım , Beni daha ne kadar götürür, Suan ki popular oyunlar [BF3, MW3, TheRun, GTA IV V.s ] Orta derecede akıcı [ 20-30 FSP] Oynayabiliyorum . Sistemin özelliklerini yazayım . Neler değişmesi lazım ? . Bu arada 2009'da suan ki bilgim olsaydı asla parçaları çinden ithal olma marka bilgisayar almazdım :/ Bunun pişmanlıgını yaşıyorum . Piyasanın en dandik çinden ithal anakartı geçenlerde yandı , anakart ram değiştirildi .
İŞLEMCİ: İntel Core 2 Quad Q8200 2.4 Ghz 4 MB L2 cache PSU : 240 W Gerçek HDD : 500 GB SATA 16 MB Samsung 7200 RPM BELLEK : 4 GB Kingston HyperX DDR2 EKRAN KARTI : Asus ATI RADEON HD4350 512 MB paylasımsız [ 1 GB Paylasımlı ] ANAKART : Asus P5KPL-AM-SE Anakart OPTİK : LG Ultra speed DVD Writer
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler . Yeni ve güzel bir sistem önerirsenizde olur . Bütçe 2000- 2500 TL Civarı , Oyun canavarı önerirseniz sevinirim veya benim sistemimde neler degişse ne olsa , Canavar olur . İyi forumlar .
Elindeki bilgisayari biran once elden cikart o bilgisayardan bir cacik olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Psu ve ekran kartı değişimiyle bir kaç sene daha idare edersiniz. Gtx560 + fsp saga 500w önerebilirim.
Sisteminiz Bence Çok Güzel.Boşa para israfı yapmayın,
Yeni bir PSU ile bir ekran kartı alın,yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: inuh
Sayın arkadasım , Sen klavye ve mousene verdiğin parayla İşlemcini ve Ekran kartını yenilersin , Benim sistemim ahım şahım bir özelliğe sahip degil , ama 2 senedir sorunsuz çalışıyor , çok sessiz ve performansındanda çok ama çok memnunum , Aerocool STRİKE 500 W +80 PSU ile Saphire hd6870 Ekran kartı ile havaalanına giderim ben bu sistem ile , ayrıca bilgisayarımın 240 W PSU olmasına rağmen 3 ay boyunca hiç kapanmadı Yaz Tatilinde .
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak
Sisteminiz Bence Çok Güzel.Boşa para israfı yapmayın,
Yeni bir PSU ile bir ekran kartı alın,yeter.
Teşekkürler hocam enfikiriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: berkaygg
quote:
Orijinalden alıntı: inuh
Sayın arkadasım , Sen klavye ve mousene verdiğin parayla İşlemcini ve Ekran kartını yenilersin , Benim sistemim ahım şahım bir özelliğe sahip degil , ama 2 senedir sorunsuz çalışıyor , çok sessiz ve performansındanda çok ama çok memnunum , Aerocool STRİKE 500 W +80 PSU ile Saphire hd6870 Ekran kartı ile havaalanına giderim ben bu sistem ile , ayrıca bilgisayarımın 240 W PSU olmasına rağmen 3 ay boyunca hiç kapanmadı Yaz Tatilinde .
Hocam butce 2000tl vermis arkadas ben mi yanlis anladim?