Şimdi Ara

Sistemimin Son Hali (Aldım) Nasıl Olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık araştırmalarım sonucu işemci ve anakartı 3 hafta önce ve ram,hdd powerıda dün sipariş ettim çarşamba elimde olucak inşallah. Sistemimi uyumluluk olarak öncelikle olmak üzere ve fiyat bakımından değerlendirirseniz sevirim.

INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci.....374 TL
    MSI P67A-GD65 (B3) Intel P67 Soket 1155 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart.....301 TL
    G.SKILL RipjawsX (F3-12800CL7D-4GBXM), 4GB Dual KIT, (2x2GB) DDR3-1600MHz, CL7......119 TL
    SAMSUNG Spinpoint (HD103SJ), 3.5", 1TB, SATA, Dahili Disk....111 TL
    SEASONIC M12II-620, 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı....176 TL

Yaklaşık toplam 1080 TL tuttular.

HİS İCOOLER HD5850 1 GB 256 bit. ( Ekran kartımı geçen sene almıştım o yüzden hiç değiştirmeye gerek görmüyorum )
    KASA GİGABYTE Triton ( Kasamda daha yeni sayılır 3 senelik ama olsun sağlam ve tipli kasa )

Şimdiden Teşekkürler.

Sistemi almamdan en büyük yardımcılarım başka LEON-X olmak üzere ve Müşavire çok saygılar sevgilerle ayrıca TEŞEKKÜRLER.....

• Bence anakart olarak Asus bakmanı oneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

Bence anakart olarak Asus bakmanı oneririm.

Arkadaşım ben sistemi zaten aldım. Anakarta işlemciyi daha önceden almıştım zaten.

Açıkca söyliyim ben ilk olarak kesinlikle Asus alıcaktım ancak bu fabrikasyon hatalar yok pin eğekliği bilmem ne filan konularını duyunca ve çoğu kişi Msı yönelince bende Msı aldım sorunsuz olsun diye. Ayrıca aldığım anakart en çok ödül alan sand bridge anakartı diyebiliriz fiyatıda uygun olunca kaçırmadan aldım.
  • Sistem gayet iyi. Simdiden hayirli olsun
  • Çok güzel bir sistem olmuş. İyi günlerde, sorunsuz kullanmanızı dilerim.
  • Hocam

guzel sistem olmus gule gule kullan ileri zamanlarda ekrankartini guncelledinmi tadindan yenmez
  • Herkese teşekkür ederim. Ekran kartım beni 2 sene daha götürür çünkü üniversite filan olucak o yüzden pek uğraşamıcam. 2 sene sonra bi 7000 serisi ekran kartı alırım öyle gider. Herkes dua etsin sistemimde sorun olmasın. 3 sene önce topladığım imzamdaki sistem bana kan kusturdu. Aslında hala onla devam ederdim ama sorunları yüzünden iyice soğudum ve bu sistemi topladım elime hazır para geçmişken.

Müşavir hocam ;) Leon-X hocam cezalı olduğu için yorum yazamıyo ama bu mesajları gördüğüne eminim =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Aldığım Kasa Nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Sistemimin Son Hali
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güle Güle Kullan
  • Hayırlı olsun, çok uygun fiyata oldukça performanslı parçalar almışsınız
  • İşlemci çok iyi fiyata gelmiş. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Hayırlı olsun, çok uygun fiyata oldukça performanslı parçalar almışsınız

anakart ve cpu yu guzel fiyata almış evet

hayırlı olsun arkadaşım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Hayırlı olsun, çok uygun fiyata oldukça performanslı parçalar almışsınız

anakart ve cpu yu guzel fiyata almış evet

hayırlı olsun arkadaşım sonunda

Aynen hocam sonunda. Toplarken Resimli konu açıcam
  • Güle güle kullanman dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

2 aylık araştırmalarım sonucu işemci ve anakartı 3 hafta önce ve ram,hdd powerıda dün sipariş ettim çarşamba elimde olucak inşallah. Sistemimi uyumluluk olarak öncelikle olmak üzere ve fiyat bakımından değerlendirirseniz sevirim.

MSI P67A-GD65 (B3) Intel P67 Soket 1155 DDR3 2133MHz (O.C.) SATA 3.0 Anakart.....301 TL
    G.SKILL RipjawsX (F3-12800CL7D-4GBXM), 4GB Dual KIT, (2x2GB) DDR3-1600MHz, CL7......119 TL

HİS İCOOLER HD5850 1 GB 256 bit. ( Ekran kartımı geçen sene almıştım o yüzden hiç değiştirmeye gerek görmüyorum )
    KASA GİGABYTE Triton ( Kasamda daha yeni sayılır 3 senelik ama olsun sağlam ve tipli kasa )

Şimdiden Teşekkürler.

Sistemi almamdan en büyük yardımcılarım başka LEON-X olmak üzere ve Müşavire çok saygılar sevgilerle ayrıca TEŞEKKÜRLER.....

Sisteminizi inceledim ve parçalar gayet güzel ve sağlam parçalardır ekran kartınız zaten yeniymiş iki üç sene kadar idare eder bu kart sizi kasa çok aşırı şekilde önemli değil önemli olan sadece Soğutmasıdır bazı kullanıcılar veya kişilere ise şekli semali hitap eder gerisi faso fiso yani kasanın önemli olan kısmı soğutmasıdır.(Yanlış anlaşılmasın size yazmıyorum genel olarak diğer kullanıcılara yazıyorum bu düşüncem şahsi düşüncemdir)

Tekrardan hayırlı olsun

SEASONIC M12II-620, 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı bunu bende düşünüyorum kafamda olan bir güç kaynağıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 10 Mayıs 2011; 21:25:23 >

• güle güle kullan gayet iyi anakart msı çok iyi
  • Hayırlı olsun hocam, gayet iyi.
  • Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız serin serin kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

2 aylık araştırmalarım sonucu işemci ve anakartı 3 hafta önce ve ram,hdd powerıda dün sipariş ettim çarşamba elimde olucak inşallah. Sistemimi uyumluluk olarak öncelikle olmak üzere ve fiyat bakımından değerlendirirseniz sevirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Sisteminizi inceledim ve parçalar gayet güzel ve sağlam parçalardır ekran kartınız zaten yeniymiş iki üç sene kadar idare eder bu kart sizi kasa çok aşırı şekilde önemli değil önemli olan sadece Soğutmasıdır bazı kullanıcılar veya kişilere ise şekli semali hitap eder gerisi faso fiso yani kasanın önemli olan kısmı soğutmasıdır.(Yanlış anlaşılmasın size yazmıyorum genel olarak diğer kullanıcılara yazıyorum bu düşüncem şahsi düşüncemdir)

Tekrardan hayırlı olsun

SEASONIC M12II-620, 620W, 80 Plus Bronze, 12 cm Fan, Güç Kaynağı bunu bende düşünüyorum kafamda olan bir güç kaynağıdır.

Hocam beni biraz yanlış anlamışsınız yazım hatalı olduğu için. Ben kasanın sağlamlığına çok önem veriyorum o yüzden boş kasaya 160 tl vermiştim 3 yıl önce. Gigabyte kasa almak aklımda yoktu ama sonradan içini açtım mı kaliteyim diyo dedim gerisi fasa fiso ben bunu almayalıyım ve o kadar parayıda verdiğime pişman olmadım. Yani hocam aynı fikirdeyiz

Herkese teşekkürler arkadaşlarda yalnız birazda sistem uyuyumluluk ve f/p açısındanda değerlendirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Şimdiden Teşekkürler.

Tekrardan hayırlı olsun

Hocam beni biraz yanlış anlamışsınız yazım hatalı olduğu için. Ben kasanın sağlamlığına çok önem veriyorum o yüzden boş kasaya 160 tl vermiştim 3 yıl önce. Gigabyte kasa almak aklımda yoktu ama sonradan içini açtım mı kaliteyim diyo dedim gerisi fasa fiso ben bunu almayalıyım ve o kadar parayıda verdiğime pişman olmadım. Yani hocam aynı fikirdeyiz

Herkese teşekkürler arkadaşlarda yalnız birazda sistem uyuyumluluk ve f/p açısındanda değerlendirirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.