Şimdi Ara

Sistemimi yükseltmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ihtiyaç gereği hali hazırda kullandığım sistemimi yükseltmek istiyorum bütçem 1500-2000 arası

asus p8h61mlx anakart
    powercolor hd6790 1 gb 256 bit
    ram 4 gb kingston 1333 mhz
    psu 350 w asus vento kasasının psu su
    harddisk 2 tb bu bana yeterli
    i3 3220 3.30 ghz işlemcim var
    hali hazırda sistemimi nasıl yükseltebilirim tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum iyi günler

• upupup
  • Sistemi ne ic8n kullandiginiz onemli ama bence 2000 butceni, varsa bu sistemi satip intelskylake veya amd ryzen tabanli yeni bir sistem kurmaniz daha mantikli.

Intelin bu anakart islemci piyasasini bilmiyorum ama yine de siteminizin en az 600 tl civari edecegini soyleyebilirim.

Ama yok illa bunun uzerinde calisalim derseniz. i7 3770 + 4 gb ram + 1050ti veya rx 460 ekrankarti + 250 gb ssd

( 120 gb da olur) toplamlari 1300 civari tutar en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 15 Haziran 2017; 2:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • martinez20 M kullanıcısına yanıt
    4 gb ram. Gtx1050ti e.karti alinabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle ANAKART+İŞLEMCİ+EKRAN KARTI üçlemesini satabilirsin. Ona göre bütcende ek gelir oluşur daha efektif kullanabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç seçeneğin var ya anakart+işlemci+ram üçlüsünü satıp güncel ddr4 sistem bakacaksın ama buda pahalıya gelir çok ucuza gelmez.

Yada işlemcini i5 3470-3570 tarzı bir işlemciye yükseltip (İkinci elde 300 tl civarı) ekran kartı olarak 4 gb Gtx1050 ti alacaksın. Yada Freesync monitör alırım diyorsan 4 gb Rx560'ta düşünülebilir. Psuyu yükseltmek gerekir 500-600w +80 sertifikasına sahip bir psu alınabilir . Ram de en az 4 gb daha eklemen gerek toplam 8 gb olması için yada 8 gb eklersin 12 gb olur orası sana kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 15 Haziran 2017; 6:2:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim başka tavsiyesi olan varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam yükseltme olarak düşündüğün için elindeki mevcut sisteme tavsiyelerde bulunuyorum.İşlemci ve anakartın sabit kalarak üstüne resimdeki parçaları kullanabilirsin. 750w psu koydum psu hakkında pek olumsuz bir yorum duymadım ilerisi içinde sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Kasan sabit durabilir. Eğer istersen ikinci el bir i5 3000 serisi veya i7 3770 alabilirsin.

yada bütçeniz 2000 tl ancak 150 tl farkla komple yeni bir sisteme geçebilirsiniz performans olarakta üst seviyelerde verim alırsınız.

• teşekkürler ancak anakart 1333 destekliyor
  • Arkadaşlara katılıyorum. Sistemi satıp sıfır, güncel tabanlı sistem almak çok daha mantıklı. Hem daha iyi performans verir güncellemeden, hemde yeni parçalar olduğundan ömrü daha uzun olur.
  • Sistemi komple sat butcene onuda ekle guzel hos bir sistem kurabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.