Şimdi Ara

Sistemimi yenileyeceğim. Yardım lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu buraya açtım ancak yanlışlık varsa uyarırsanız sevinirim :) .

Sistemim biraz eski ve yetersiz olduğu için değiştirme kararı aldım ancak yeni alacağım parçaların diğer parçalar ile uyup uymayacağını , sorun çıkartmayacağını öğrenmek istiyorum . Öncelikle şimdiki sistemim ;

Ram : 4 GB
    Ekran Kartı : Radeon Hd 4830
    Ana Kart :Asus P5G41T-M LX
    İşlemci : Q8300 2.5 GHz 4 CPU .
    Güç kaynağım : 350 watt .

Öncelikle aralıksız oyun oynadığım için ekran kartımı değiştirme kararı aldım ve Gtx 660'ı bu sisteme ve bütçeme uygun gördüm , Gtx 660 için 600 wat Xilence güç kaynağı almayı ve üstüne Corsair'in 2x4GB Ram'lerinden almayı planlıyorum . Normalde Sapphire Hd 7850 2 GB OC Edition alacaktım ancak monitörüm VGA olduğu için dalgalanma sorunu oluyormuş , aynı sorun bende olur diye vazgeçtim.

Not : Sistemi 3-4 yıl idare edecek şekilde dizayn ettim.

Öncelikle ;

Güç kaynağım sistemimi taşır mı ?
    Ana Kart'ım veya İşlemcim sorun çıkartır mı ?
    Sapphire HD'nin 7xxx serisi VGA monitörümde dalgalanma sorunu yapar mı ?
    Üstte yazdığım sistemi 900 lira'ya getiriyorum . Daha uyguna daha iyi olur mu ?

Yardımlarını bekliyorum . Şimdiden çok çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlmrthn -- 1 Ağustos 2013; 23:52:20 >

• oncelıkle ıslemcın i5 olamaz lga 775 te i5 yok onu tam yazkı ekran kartı onerelım q9450cıvarı ıse gtx 660 al asagısı ıse almaz aten psu her sekılde degısıcek zaten 7850 lerde dalgalanma var ama kesıl ocak dıye bısey yok sans ısı
  • Buyrun resmini atayım . Yanlış bir şey atarsam özür dilerim . Donanımsal pek bilgim yok..
     Sistemimi yenileyeceğim. Yardım lazım.
  • q8300 ıslemcın var o ıslemcıye gtx 660 fazla gelır hd 7850 olabılır veta gtx 650 olur powerın nedır pnada bak yetersızse oda degısmelı
  • Sapphire hd 7850 mi ? Dalgalanma yüzünden uzak duruyorum da 7xxx serisinden . Güç kaynağım 350 , 600 yapıcam onu.
  • marka onemlı degıl o ıslemcıye 7850 ıdeal olur ozaman hd 7790 alın hemen hemen 7850 ayarındadır yada gtx 650 bakın xılence de almayın corsaır cx serısı 500-550w bakın psuyuda
  • Corsair VS 450W ve 7790 sana ilaç gibi gelir, işlemcin ile arkadaşça anlaşırlar. 7790 tam o seviye cpu nun kartı

edit: 7790 dalgalanma yapmaz. o pitcairn mimarili 7850 ve 7870 lerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 1 Ağustos 2013; 15:36:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğiniz ürünleri bulamadım . Link atmak yasak değil ise bana yollama şansınız var mıdır ?

• Önerileriniz için çok teşekkürler , Hafta sonu indirimde alacağım bu parçaları . Acaba nasıl bir performans verir , ne kadar götürür ?
  • elındekı sısteme gore cag atlarsın herseyı ultrada oynama merakın yoksa 2-3 sene oyun oynarsın
  • Yok grafikler benim için o kadar sorun değil pikselleri görmeyeyim yeter derim her zaman . Ancak eski kart'ta ısınıp kendini kapama sorunu olunca sinir krizi geçirtti bana :D
  • atının 4800 serılerı zaten hep ısınırdı bunlarda oyle sıkıntı yok
  • Yardımlarınız için çok çok teşekkürler hafta sonu alacağım bu parçaları . Başka sorun çıkmaz değil mi ?
  • cıkmaması lazım
  • SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI Nasıldır , 7790 1 GB 128 bit mi alayım yoksa bunu mu ? Yardımlarınızı bekliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.