Merhaba arkadaşlar ChatGPT ile sistemi mi yükseltmek için öneride bulundu bir de ben araştırdım ama yeni alacağım parcalar eski parcalar ile uyumlu mu veya öneriniz var mı? Şu anki sistem:
|
Sistemime uygun yeni parça önerisi

-
-
5 seri oncesine yatirim yapilmaz komple sat ddr5 gec bakacagin kasayla beraber.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sisteme nereden baksan temizinden düz hesap 20 bin liralık upgrade etmeye değeceğini sanmıyorum. Upgrade etsen de yani değişecek pek birşey yok. Tamam anakartın daha iyi olacak ama e geçeceğin anakartta eski ve 2. el teşhir falan değildir yani o anakart allah bilir kimin kasasından çıkma kaç yıllık anakart. Ben olsam elindekileri satıp, düzgün yeni nesil şöyle pciexpress 5.0 ve ddr5 destekleyen bir sistem dizerdim. Ekran kartını da rtx 5000 serisi veya 9070 vs bakardım.
-
sadece anakartı ve işlemciyi değiştirerek
anakart
Asus Gigabyte MSI DDR4, AMD Uyumlu, AMD B550 Anakart Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
5700X3D işlemcili li sistem yapabilirsin
Ryzen 5 9600X / Core i5-14600K ya alternatif bir sistem toplamış olursun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 30 Haziran 2025; 12:26:43 >
-
o sisteme yatırım yapmak mantıksız
en başta alırken hepsi yanlış alınmış zaten şimdi düzeltmeye gerek yok olduğu gibi sat
güç kaynağı zaten çöp hurda
anakart değşitirsen en ucuzu 10 bin lira ne gerek var sana artısı olmayacak
-
En hızlı nerden satılır.
-
En hızlı nerden satılır sahibinden mi yoksa bildiğiniz bir yer var mı?
-
Sahibinden ilan acacaksin iste,facebookda gruplar olur 2.el,buranin 2.eli de olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X