Şimdi Ara

Sistemime uygun kaliteli monitör arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5930k işlemci
    Asus Matrix 980ti ekran kartı
    16 gb ram kullanıyorum.
    Sistemi toplayalı 4-5 gün oldu monitör alma fırsatını yeni buldum. Monitör özellikleri ve fiyatları takip etmedigim ,ilgilenmedigim bi konu oldugu için sizden yardım istiyorum.
    Aklımda bi bütçe yok ama çok abartı olmamak kaydıyla bu sisteme yakışsın istiyorum.
    Genelde oyun için kullanıyorum ona göre tavsiye verebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meteoffical

Kesinlikle: Asus ROG Swift PG278Q 27" 1ms G-SYNC

Ekran kartı sıkıntı çıkarmaz dimi bu monitörde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

https://www.webdenal.com/aoc-g2460pg_891402.html

1080p yerine 2k tercih etmek daha uygun olmaz mı ?

• Arkadaşın önerdigi Asus baya sağlam gözüküyor bütçeyi zorlamazsa al derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thierry14Henry

Arkadaşın önerdigi Asus baya sağlam gözüküyor bütçeyi zorlamazsa al derim.

Usta monitör baya iyi ama benim kart yeter mi bilmiyorum. Aceleye gerek yok birkaç tavsiye daha gelirse aralarından seçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 6 Eylül 2016; 19:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Fiyatlı Gaming Sistem
    3 ay önce açıldı
    Uygun Fiyatlı FX sistemi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivanDragoo

Usta monitör baya iyi ama benim kart yeter mi bilmiyorum. Aceleye gerek yok birkaç tavsiye daha gelirse aralarından seçerim.

Yetmez kardeşim.. GTX 1070 bile tam anlamıyla 2K için yeterli gelmezken, biraz daha eski ve güçsüz bir kart olan GTX 980 Ti hiç yetmez.. bu yüzden senin ekran kartın için ideal ve doğru olan tercih 1080p 144 Hz ve güncel, iyi bir monitördür bana göre..

Monitör: ViewSonic VG2401MH-2 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD DVI 2xHDMI USBhttp://www.incehesap.com/viewsonic-vg2401mh-24-led-fiyati-29934/

Alternatif: ASUS MG248Q 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD HDMI DVI DP Hoparlörhttp://www.incehesap.com/asus-mg248q-24-fiyati-30449/

Alternatif: BenQ XL2430T 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD DVI 2xHDMI DPhttp://www.gameekstra.com/BENQ-24-XL2430T-LED-1MS-144Hz-DVIHDMIx2-PIVOT-Gaming-Monitor,PR-4418.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Yetmez kardeşim.. GTX 1070 bile tam anlamıyla 2K için yeterli gelmezken, biraz daha eski ve güçsüz bir kart olan GTX 980 Ti hiç yetmez.. bu yüzden senin ekran kartın için ideal ve doğru olan tercih 1080p 144 Hz ve güncel, iyi bir monitördür bana göre..

Monitör: ViewSonic VG2401MH-2 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD DVI 2xHDMI USBhttp://www.incehesap.com/viewsonic-vg2401mh-24-led-fiyati-29934/

Alternatif: ASUS MG248Q 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD HDMI DVI DP Hoparlörhttp://www.incehesap.com/asus-mg248q-24-fiyati-30449/

Alternatif: BenQ XL2430T 24" 1 ms 144 Hz LED Full HD DVI 2xHDMI DPhttp://www.gameekstra.com/BENQ-24-XL2430T-LED-1MS-144Hz-DVIHDMIx2-PIVOT-Gaming-Monitor,PR-4418.html

Hocam sli yapabilirim kurtarırsa? İlk arkadaşın önerdigi monitör gayet iyi duruyor. Zaten Asus almam lazım. Bi tane daha matrix 980ti bulabilirim.

• quote:

Hocam sli yapabilirim kurtarırsa? İlk arkadaşın önerdigi monitör gayet iyi duruyor. Zaten Asus almam lazım. Bi tane daha matrix 980ti bulabilirim.

Yapmasan daha iyi kardeşim.. SLI ile ilgili pek çok sorun çıkabiliyor.. forumda, nette okumuşsundur mutlaka.. ama sonuçlarına katlanırım dersen sen bilirsin tabi..
  • quote:

quote:

Yapmasan daha iyi kardeşim.. SLI ile ilgili pek çok sorun çıkabiliyor.. forumda, nette okumuşsundur mutlaka.. ama sonuçlarına katlanırım dersen sen bilirsin tabi..

Dostum 2k için 1080 falan lazım heralde.
    Ama ben 1080 almayı düşünmüyorum.
    Ben o zaman bu arkadasın tavsiye ettiği 2k olan Asus monitörü 1.700 e alabiliyorum.
    Onu alıp 1080ti bekleyecegim. O zamana kadar 980ti ile idare ederim.
    Sence mantıklı mıdır?

• quote:

Ben o zaman bu arkadasın tavsiye ettiği 2k olan Asus monitörü 1.700 e alabiliyorum.
    Sence mantıklı mıdır?

Evet kardeşim.. 2K 144 Hz'de adam gibi uzun süre oynamak için 1080 lazım maalesef..

http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg278q-27-1ms-g-sync-displayport-wqhd-led-oyuncu-monitor-p-BD802104?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=Cj0KEQjw0rm-BRCn85bm8uS-zK0BEiQAHo4vrBzzsGQBIKptW7h_iaHxP9nV1tK5JKHmpyl4HBTju1kaArR68P8HAQ

1700 liraya alabileceğin monitör bu ise hemen al derim kardeşim.. tabi 2. el, garantisiz, yurtdışı veya sorunlu bir ürün değilse.. :)

Evet, bu monitörü alıp 2K da uzun bir süre Ultra - Very High oynamak için 1080 Ti ekran kartı gayet iyi bir tercih olacaktır..

• quote:

quote:

Sence mantıklı mıdır?

Evet kardeşim.. 2K 144 Hz'de adam gibi uzun süre oynamak için 1080 lazım maalesef..

http://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg278q-27-1ms-g-sync-displayport-wqhd-led-oyuncu-monitor-p-BD802104?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=Cj0KEQjw0rm-BRCn85bm8uS-zK0BEiQAHo4vrBzzsGQBIKptW7h_iaHxP9nV1tK5JKHmpyl4HBTju1kaArR68P8HAQ

1700 liraya alabileceğin monitör bu ise hemen al derim kardeşim.. tabi 2. el, garantisiz, yurtdışı veya sorunlu bir ürün değilse.. :)

Evet, bu monitörü alıp 2K da uzun bir süre Ultra - Very High oynamak için 1080 Ti ekran kartı gayet iyi bir tercih olacaktır..

Aynen dostum bu monitörden bahsediyorum sıfır ve garantili.
    O zaman Asus 1080ti yi bekliyoruz.

Bir de bu Asus un matrix model kartları diğerleri ile aynı anda piyasaya giriyor mu yoksa daha sonra mı? Çünkü 1080in matrix modeli yok henüz gerçi çıkıcak mı onu da bilmiyorum. 1080ti için çıkıcagını düşünüyorum zaten. 980ti ve 980 lere çıktı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 6 Eylül 2016; 21:45:30 >

• quote:

1.700 TL ye nereden alıyorsunuz merak ettim :)

---

Hocam bende kart olarak 1070 alacağım %99 ihtimalle. Monitör olarak kafam karışık. Asus VX24AH 2k 5 Ms veya BenQ XL2411z arasında kaldım. Hangisinden daha güzel verim alabilirim?

sistemde bu şekilde.

• quote:

quote:

---

Hocam bende kart olarak 1070 alacağım %99 ihtimalle. Monitör olarak kafam karışık. Asus VX24AH 2k 5 Ms veya BenQ XL2411z arasında kaldım. Hangisinden daha güzel verim alabilirim?

sistemde bu şekilde.

Bazıları aksini söylese de, GTX 1070 bana göre tam olarak 2K kartı değil.. uzun süre yüksek ayar ve fps ile oyun oynamak istiyorsan 1080p 144 Hz 1 ms bir model daha mantıklı bir tercih olacaktır kardeşim.. Bu yüzden ASUS'u eleyip BenQ modeline yönelmelisin.. ama onun da biraz eski bir ürün olduğunu hatırlatayım.. yakın fiyata AOC ve ViewSonic'in daha güncel ve iyi modelleri mevcut piyasada.. onlara bakabilirsin..

Sisteme gelince; anakarta çok para vermişsin.. 50 - 60 lira daha uyguna Gigabyte Z170-HD3 alabilirsin.. daha iyi bir modeldir..

Anakart: Gigabyte Z170-HD3 DDR4 Soket 1151 (3 Yıl garantili)http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-z170-hd3-ddr4-2133mhz-vga-1151p-pmu350548

Anakartı böyle ayarladığında artan parayı kasa ve PSU'ya yatırıp daha iyi bir model almalısın..

Kasa+PSU: Thermaltake Versa N23 700 Watt 80 Plus MidT ATX Siyahhttp://www.eksenbilgisayar.com/thermaltake-versa-n23-ca-3e2-70m1we-00-700w-usb3.0-pencereli-kasa

• quote:

Bir de bu Asus un matrix model kartları diğerleri ile aynı anda piyasaya giriyor mu yoksa daha sonra mı? Çünkü 1080in matrix modeli yok henüz gerçi çıkıcak mı onu da bilmiyorum. 1080ti için çıkıcagını düşünüyorum zaten. 980ti ve 980 lere çıktı çünkü.

O zaman alabilirsin kardeşim.. ama 2700 lira verilmez bir monitöre.. 1700'e alabiliyorsan al, ama 2000 falan derse alacağın yer ya da kişi değmez o paraya.. ASUS'un o modelleri biraz daha özenli testlerden geçiyor sanırım.. kalite olarak da oldukça iyidir.. bu yüzden en erken 1 - 2 ay içinde özel soğutmalı modelleri görünür piyasada.. belki daha önce de olabilir.. çıktığında kod adı Matrix olmayabilir bu sefer 1000 serisinde, ama aynı kartlar olacaktır yine Matrix serisi ile..

• quote:

quote:

O zaman alabilirsin kardeşim.. ama 2700 lira verilmez bir monitöre.. 1700'e alabiliyorsan al, ama 2000 falan derse alacağın yer ya da kişi değmez o paraya.. ASUS'un o modelleri biraz daha özenli testlerden geçiyor sanırım.. kalite olarak da oldukça iyidir.. bu yüzden en erken 1 - 2 ay içinde özel soğutmalı modelleri görünür piyasada.. belki daha önce de olabilir.. çıktığında kod adı Matrix olmayabilir bu sefer 1000 serisinde, ama aynı kartlar olacaktır yine Matrix serisi ile..

1.700e alıyorum bugün kardeşim. Asus ürünlerini uygun fiyattan alabiliyorum. Anakart ve ekran kartını nerdeyse yarı fiyata aldım mesela. O yüzden monitör de Asus olsun istedim.
    Yardımın için çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

---

sistemde bu şekilde.

Dostum 1070 ile 2k uzun süre kullanamazsın diye düşünüyorum.
    Arkadaşın dedigi gibi 1080p 144 hz daha uygun olur.

Birkaç arkadaş yardımcı oluyorlar Asus ürünlerinde monitörü öyle hallettik :)

• quote:

1.700e alıyorum bugün kardeşim. Asus ürünlerini uygun fiyattan alabiliyorum. Anakart ve ekran kartını nerdeyse yarı fiyata aldım mesela. O yüzden monitör de Asus olsun istedim.
    Yardımın için çok teşekkür ederim

Tamam kardeşim.. çok güzel o zaman senin için.. Bu durumda ekran kartı ve monitör ASUS olması daha iyi elbette.. hayırlısı olsun şimdiden.. güle güle kullan, keyifle oyna.. :)
  • Anladım hocam, hayırlı olsun. Gerçekten çok ucuz almışsınız :)

@Angelmax hocam monitör içinde ViewSonic XG2401 uygun mudur? 1200 tl fiyatı var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.