Şimdi Ara

Sistemime Takviye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım çok eski. Ekran kartı değişimi yapmıştım sadece 3 sene önce filan. İşlemcim baya düşük. AC III de mesela ekran kartımı destekliyor görünüyor fakat kasmalar yaşıyorum. İşlemciden kaynaklı oldugunu düşünüyorum. BU anakart modeline uygun orta halli bir işlemci önerebilir misiniz? Lol de bile iyi fps alamıyorum low ayarlarda. Tavsiyelerinizi bekliyorum
     Sistemime Takviye

• http://tr.msi.com/support/mb/P4M900M2L.html#support-cpu

c2 duo e6700 takabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa masraf etmeyin derim biraz daha ekleyip yeni sisteme geçin 775 pin debri kapandı
  • Hocam şu uyar mı mesela?
     Sistemime Takviye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısınız fakat durumum yok şu sıralar. Elimdeki bu ufak ufak birseyler yapmaya çalışıyorum bende

• solidago640 kullanıcısına yanıt
    anakart destek listesinde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin diğer bileşenlerini kullanacağını varsayarsak bu anakarta göre bir başka çift çekidekli işlemci alacağına

dört çekirdek desteği olan bir anakart ile q6600 gibi bir işlemci alman aşağı yukarı 150 lira falan tutacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu psu sistemi besler mi *
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben pek anlamıyorum kusura bakmayın. Beni bu dediğiniz ana kart ve işlemciye yönlendirebilir misiniz? Tavsiyenizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

boşa masraf etmeyin derim biraz daha ekleyip yeni sisteme geçin 775 pin debri kapandı

Kardes bu tur konu acan insanlara neden hep ayni seyleri soyleyip duruyosn adam belki sadece islemciyi biraz yukseltip oynamadigi oyunlari oynamak istiyor. 775 pin devri kapanmis olabilir ama bu islemciyi yukseltmemeye engel degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerr12

quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

boşa masraf etmeyin derim biraz daha ekleyip yeni sisteme geçin 775 pin debri kapandı

Kardes bu tur konu acan insanlara neden hep ayni seyleri soyleyip duruyosn adam belki sadece islemciyi biraz yukseltip oynamadigi oyunlari oynamak istiyor. 775 pin devri kapanmis olabilir ama bu islemciyi yukseltmemeye engel degil

işlemciyi yükseltse bile yeni çıkan oyunları lowda bile zor oynatır yükseltmeye para vereceğine biraz daha sabredip yeni sistem dizmesi daha mantıklı değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

http://tr.msi.com/support/mb/P4M900M2L.html#support-cpu

c2 duo e6700 takabilirsin

+1 Max e6700 takabilirsin bunun aşağısıda zaten takılmaz.

Düzgün fpsler almamanın sebebi işlemcinin ekran kartına yetişememesi hd5750 iyi karttır e8400 gibi bir cpu lazım mesela güzel performans almak için.E6700 aldığında biraz daha rahatlar ama genede kesin çözüm olmayabilir 2.elden uygun bir alternatifte arayabilirsin bütçene göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 10 Kasım 2015; 8:52:54 >

• yeni bir sistem toplaman daha mantıklı... tabiki tercih sizin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.