Şimdi Ara

sistemime ran eklesem faydası olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    G41p33 anakart max 8gb ram desteği var
    Mevcut 4 gb 1333 ram
    Gtx 750 ti ekran kartı
    Bu sistemem 4 gb ram daha eklesem
    Güncel oyunları kasmadan oynatırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özellikle hangi oyunu oynarken sorun yaşadığını veya hangi oyun için almak istediğini söylersen daha iyi olur.Yeni cod ,bf4 ün multisi falan 4gb üzeri bellek istiyor diyorlar.
  • Sistenimde 4gb 1333 mhz ram var markası kingsyon bugun gittim vatandan aynı bellek aynı hız ve marka ram aldım taktım pc açılmıyor

• belleklerin yuvalarına iyice oturduğundan emin olun.aynı renk yuvalara takın.bios tan ram gecikme sürelerini elle bir kontrol edin.iki ramin de gecikme süreleri aynı mı bir bilginiz var mı?ya da voltajları?
  • Soyle anlatım ilk remi 3 senelik yebisinide dun akşam aldım cl değerlerinden farkedermi .soyle birşey var iki ramı takınca pc acılmadan kapanıyor biosa giremiyom yeni ramı tek takıncada durum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: bilser28

Soyle anlatım ilk remi 3 senelik yebisinide dun akşam aldım cl değerlerinden farkedermi .soyle birşey var iki ramı takınca pc acılmadan kapanıyor biosa giremiyom yeni ramı tek takıncada durum aynı

Marka, model, cl, mhz aynı olursa birbirlerini daha iyi tanırlar. Ramleri aynı renkli slotlara taktığınızdan emin olun.

• Dört slot var 2 si ddr2 ddr3 doğru yere taktıgımdan eminimde sanırım cl değerleri farkı ızerlerinde farklı numaralar var 7-8 haneli bundan dolayı sorun olabilirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEn olsam direk islemci ile anakartı değiştirirdim.
    Sistemin gayet hoş fakar işlemci bozuyor ona pentium g3258 taksan ne güzel olur ama anakart desteklemıyor sanırsam.
  • Varsayalım g3258 ve 1150 soket anakart aldım bu seferde eski ram uyumsuzluk yapmasın eski anakartda

• Pardon yeni anakartda

• Ramleri teker teker takip bios unu ayarlamayi dene bir de istersen.ilk once cl degeri kucuk olani tak.ayarlardan clsini buyuk olaninki ile ayni gir bilgisayari kapayip digerini ilave et.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.