Öncelikle herkese iyi forumlar. Anakart:Asus M5A 78L-M Usb3 İşlemci:AMD FX6100 Ram:G.skill 4x2(8GB) Ekran Kartım rahat bi 4 yıllık var:Ati radeon hd 5670 Ekran kartımı değiştirmek istiyorum bütçem 200tl civarı bu sisteme uygun alabileceğim ekran kartı tavsiye edermisiniz. Bu sistemle en iyi oyunları bıle baya yüksek fps ile oynuyorum ama arma 3 multiplayerda aşırı düşük pfs veriyor belki ekran kartını değişirsem düzelir.
DeSeRT|Seek
kullanıcısına yanıt
İstediğin performansı alabilmen için Bütçeni biraz daha artırmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Extrem Gamer
İstediğin performansı alabilmen için Bütçeni biraz daha artırmalısın.
Tahmini nekadar daha ?
DeSeRT|Seek
kullanıcısına yanıt
yani gt740 yada gtx750ti yada r7360 seviyesi bir kart işini görür fiyatlarda ise 200 lira daha koyman gerkecek bütçene.
quote:
Orijinalden alıntı: Extrem Gamer
yani gt740 yada gtx750ti yada r7360 seviyesi bir kart işini görür fiyatlarda ise 200 lira daha koyman gerkecek bütçene.
Bi sorum daha olacak yeni farkettim az önce dayz ye girdim oyunu alta alıp ekran kartı ısısına baktım 89 dereceydi direk oyundan çıktım benim power 300 lük yazdığım sisteme yetmiyor olabilirmi ekran kartıda aşırı ısınında fps düşmesi yaşıyorum yani hepsi birbiriyle orantılı ekran kartı zaten değişecek ama power 300w yetersizmidir?
DeSeRT|Seek
kullanıcısına yanıt
kullandığın ekran kartına göre değişir harici güç girişi kullanan bir kart ise 300w yetersiz gelme ihtimali yüksek harici güç girişi bulunmuyorsa pci-Ex üzerinden çekdiği güç için 300w yeterlidir.