Şimdi Ara

Sistemime Asus R9 280 alsam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burc_oker

http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-pro-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html#genel-bakis

bak bu kasada 600w psu var ve kullanisli bunu unutmustum tavsiye etmeyi, 70 TL daha ucuz isine yarar belki.

80+ yükteki güç verimliliğini ifade eder, yükteyken 12v kanalından ve kalan alanlardan voltaji dengeli ve en yüksek güçte vermeye çalışır. Alacağınız parçalar çok üst seviye değil o yüzden 80+ bir psu ya ihtiyacınız yoktur. Dert etmeyin

550 watt yeticekse corsair 200r alayım son soru olarakta asus mu sapphire mı?
    Niyese herkez sapphire almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• csurberk C kullanıcısına yanıt
    200r nin guzel yani corsair guzel malzeme kullaniyor. Alabilirsin direkt, ekran kartina gelince Sapphire kaliteli urun yapiyor ozellikle 270x, 280 ve 280x lerde en cok satan marka suan.

Asus yada Sapphire alirsan performans olarak fark olmaz, sogutma ve sessizlik konusunda fark olur sapphire biraz daha sessizdir asus'a gore ikisi de gayet kalitelidir. Keyfine gore secebilirsin.

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Asus R9 280X kullandım şu an da R9 280 modelini kullanıyorum. Ikisi de Asus.

Ne bır artifact ne bır sorun var. Hem çok çok iyi O.C oluyor hem de çok stabil ve serin biri kart.

Bır kere bile kullanmamış insanlara inanmayın lütfen.

Bana ASUS'un AMD kartlarda sorunlu ilan edilmesi saçma geliyordu, kullanıcı olarak bunu ispat etmişsiniz.

Sorun yaşayan olabilir ama, genel anlamda bunun markaya mal edilmesi yanlıştır, arada fiyat farkı az ise ben de ASUS'u seçerdim.

Bu arada servis hizmetinin kötülüğü için birşey demiyorum, sadece markadan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Ağustos 2014; 18:28:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

Asus R9 280X kullandım şu an da R9 280 modelini kullanıyorum. Ikisi de Asus.

Ne bır artifact ne bır sorun var. Hem çok çok iyi O.C oluyor hem de çok stabil ve serin biri kart.

Bır kere bile kullanmamış insanlara inanmayın lütfen.

Bana ASUS'un AMD kartlarda sorunlu ilan edilmesi saçma geliyordu, kullanıcı olarak bunu ispat etmişsiniz.

Sorun yaşayan olabilir ama, genel anlamda bunun markaya mal edilmesi yanlıştır, arada fiyat farkı az ise ben de ASUS'u seçerdim.

Bu arada servis hizmetinin kötülüğü için birşey demiyorum, sadece markadan bahsediyorum.

Benim şansım mı arkadaşların yalancılığı mı bilemem ama ben hiç bir sorunla karşılaşmadım karşılaşacağımı da sanmıyorum.

Kafamı kaşıyacak vaktim olsa incelemesini yapıp bir güzel insanlara ağzının payını vermek isterim ama işten güçten kendimize bakamazken forum işi sıkıntılı.

• csurberk C kullanıcısına yanıt
    Benim coolermaster kasada kendi içinde 500w psu vardı şu anda R9 280 ile sorunsuz çalışıyor ama sıfır toplanan bir sistemde bütçe uygunsa en az 750w olmalı derim
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • 280+kasa+psu biraz zor o butçeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Fx 8320 , Gigabyte 990XA UD3 , Sapphire R9 280 Dual X , Gskill 8 Gb (2X4Gb) RipjawsX 1600 MHz Cl9 , Seagate Barracuda 1 TB HDD , Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD Corsair Carbide 200R 550 W , Zalman CNPS12X , Aoc E2262Vw , Logitech G103 , Logitech G300s , Logitech X530 , Logitech Driving Force GT
  • _____________________________
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• Xigmatekin 80+ bronze 600w psu aldım yanınada şuan indirimde olan asus r9 270 almayı düşünüyorum kasaya sığar galiba r9 270 iyi midir? Yada yerine ne alabilirim?

Orijinalden alıntı: csurberk

Xigmatekin 80+ bronze 600w psu aldım yanınada şuan indirimde olan asus r9 270 almayı düşünüyorum kasaya sığar galiba r9 270 iyi midir? Yada yerine ne alabilirim?

kasa ne ki?sığmama durumu varsa gtx660 alabilirsin diyecektim ama piyasada benim hatırladığım gibi kısa olanları yok ya da çok pahalı.270'in markasına bakalım link var mı?boyuna netten bakalım sen de kasanın kart takılan yerini ölç sığıyorsa 270 al o fiyata başka seçeneğin olduğunu sanmıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270-directcu-ii-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csurberk -- 21 Ağustos 2014; 15:32:48 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.