Şimdi Ara

SİSTEMİM YENİ OYUNLAR İÇİN NASIL ACABA ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD Athlon II X4 640 Dört Çekirdek İşlemci,
    Foxconn A7DA-S AMD790GX Sc940 AMD Uyumlu Anakart ,
    Kingston 4GB 1333MHz DDR3 KVR1333D3N9-4G Bellek YADA
    CORSAIR 4GB DDR3 1333MHZ CL9 TEK MODÜL RAM,
    High Power HPC-500-H12S Power Supply sistem nasıl ??

• anakartını begenmedim
    ayrıca ekran kartı 1024 mb ama kac bit inşaallah 256 bittir yoksa işe yaramaz
  • 128 bit ama saçmaladn sanki işe yaramaz mı hiç, anakart ii beğenmeyeblrsn ama uzun süre inceledm tam istedğim gibi
  • ekran kartın da anakartta gayet işe yarar hani mükemmel diyemem ama ideal..
  • anlıorm zaten bunlar istedğimi fazlasıyla veriolar bna
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.afsar

anakartını begenmedim

512 1 gb olması bir önemi yok sonuçta işlemci güçlü remlerde 4 gb sağlam 128 bit de dar boğaz yaşamadan kullanılabilir bir sistem gayet güzel
    Siz Anakartdan anlarmısınız neden beğenmediniz o sisteme gayet yeterli bir anakart sıkıntı çıkarmaz
    Ekran kartında bit önemli değildir veri yolu hızı ve giden verinin miktarı önemlidir çekirdek ve bellek hızları önemli markası bile önemli değil. sonuçta aynı gpu lar değişik markalar.
  • arkadaşlar ayda 10 defa oyun sistemi topoluyorum---ben fikrimi soyledım ıstersenıs uygulamayabilirsinis...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bir ev bilgisayarı olarak ve oyunlar olarak bna fazlasıyla yeterli bunlar profeyonel bir sistem toplamıorm ama ynede herkeze yardmlar için çok tskler
  • veee fiyatı da çok ideal 700tl toplam
  • bakma elaleme bılıyorum dıyenlere ekran kartın bi işe yaramaz diyenlere
    Çekirdek Hızı 700MHz
    Bellek Hızı 4600MHz ve 128 bit daha ne ister bi insan açamayacagı oyun yoktur nerden baksan sallayanda iyi sallamaış hanı bi halta yaramaz dıyen kişi

quote:

arkadaşlar ayda 10 defa oyun sistemi topoluyorum---ben fikrimi soyledım ıstersenıs uygulamayabilirsinis...

bunu ve
    quote:

bunu yazan aykı kişi sana inanmak mumkunmu

ekran kartında herşey bite bakmaz bıdahakıne daha sağlam salla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 20 Mayıs 2011; 17:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut.afsar

arkadaşlar ayda 10 defa oyun sistemi topoluyorum---ben fikrimi soyledım ıstersenıs uygulamayabilirsinis...

Biraz daha araştır sonucta pc toladıklarını yanlış yönlendirmiş oluyorsun böle demekle.
  • peki 5770 ile 5750 arasında çok fark war mı ??
  • Bellek Hızı: 4600MHz / Çekirdek Hızı: 700MHz 5750 nin
    5770 çekirdek hızı 850mhz 4800de bellek hızı
    aradakı fıyat farkına değermi diye soracak olursan ikisinide kullanan birine sormak lazım arasında çok fark varmı diye
    ben kullanmadıgım için bişey soyleyemem ama ben olsam 5770 alırım eğer 5750yi almadıysanız aldıysanızda fena eh kaka bı kart değil yanı güzel kart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.