Bu sistemde oyunu pencere modunda oynadığımda, pozisyon görüntülerinde kesik kesin donmalar oluyor. Sistem gereksinimlerine baktım çok üstünde bir sistemim var. Lakin görüntülerde bu kesik kesik donmalar herkestemi var yoksa bendemi ? Oyunu tam ekran yaptım, çözünürlükleride değiştim fakat yine aynı ... Oyun bozuk olabilir düşüncesi ile silip başka bir yerden yeniden download etmeyi düşünüyorum. Düşünceleriniz neler? Donma normal mi herkestemi var yoksa sorun benden mi kaynaklanıyor ?
bende bu oyunu masaüstünde oynarken tatile gidiceğimden laptopa atmıştım laptoptada aynı sorunla karşılaşdım nedenini bilmiyorum silip tekrar yükle belki düzelir
4-5 defa silip yükledim olmadı. Yeniden download ediyorum şimdi başka bir siteden. Umarım bu defa düzelir...
Sisteminde arkaplanda çalışan gereksiz programlar ve trojenler olabilir. Başka yerden indirmek yerine bence kesin çözüm temizlik. Çünkü bu sistemde Fm'in donmasının ihtimali bile yok..
Az önce format atıp Windows Seven 7 Ultimate kurdum temiz ve farklı bir işletim sistemi. Bakalım bu sefer donacak mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: W
Sisteminde arkaplanda çalışan gereksiz programlar ve trojenler olabilir. Başka yerden indirmek yerine bence kesin çözüm temizlik. Çünkü bu sistemde Fm'in donmasının ihtimali bile yok..
+1
Arkadaşlar sorun galiba benim işletim sistemimde imiş. Windows Seven kurdum su gibi akıyor oyun