Şimdi Ara

Sistemim üzerine tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce yeni bir sistem topladım özellikleri

Gigabyte 990FXA-UD5
    AMD FX 9370
    Saphhire HD 7950
    x2 8GB Corsair Vengance 1600 MHZ DDR3

kasa olarak XİGMATEK Asgaard Mid tower kullanıyorum sistem gayet iyi çalışmakta fakat GPU aşırı ısınma sorunu yaşıyor işlemcimin üzerinde Cooler Master T4 var ve onun üzerine de bir tane standart fan yerleştirdim. Hava çıkışı için kasanın en üstünde sadece 1 tane standart fan var birde kasanın kendi fanı var.
    Kasanın zemininde muğazzam bir kablo yığını olduğu için GPU soğutması için fan ekliyemiyorum ayrıca kasanın önünde HDDnin önünde çalışmayan bir fan var , kablolar yüzünden onuda açamıyom. Bu sorunu çözmek için sistemi söküp yenidenmi kurmam gerekiyor yoksa başka çözüm varmı ayrıca genel tavsiyelerde süper olur.

• http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/EK-FC7950-GTX-Backplate--Black-pid-15247.html
    burdan ekran kartın için harici backplate alabilirsin ısı konusunda baya farkettirir

komple sistem ısınması içinde ya evet tekrar sistemi söküp kurmalısın ya psu yu modüler almalısın yada kablo toplama yapmalısın sana kalmış
  • kablo toplama konusunda hiç bir fikrim yok izmirdeyim yapabilcek birinide tanımıyorum
  • Mokoko3000 M kullanıcısına yanıt
    İnternetten kablo düzenlemesiyle ilgili videoları izle. Onlara göre sen de kabloları düzenli bir şekilde toparla. Kasanın hava akışı düzelmiş olur. Öndeki fanı da çalıştır. dışarıdan içeri hava üfleyen fan olmazsa parçalar normalden daha çok ısınır. Ekran kartı sıcaklığı ne kadar oluyor ayrıca?
  • GPU 60 a kadar çıkabiliyor işlemcide çok yüklersem 45 oluyor ama olsun o kadar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.