AMD A6-3420 APU with Radeon(Tm) HD graphics 1,50 gh 4 çekirdekişlemci 6 GB ram 512 Harici AMD Radeon(TM) HD 6520G (400 mhz) Ram in tamamını kullanmadığı için 32 bit lik sistemi 64 bit e yükselttim beklediğim den daha fazla kasma yaşıyorum oyunlarda sistem im oyunlar için yetersiz mi sizce arkadaşlar bi değerlendirme yaparmısınız most wanted, crysis 3 ,gta 4 gibi oyunları oynatır önerilerinizi bekliyorum ..
Min derecelendirme 5,8 grafikler . işlemci :6.6 oyun grafikleri :6,5 Ram :7.3
bahsettiğin oyunları minimum ve medium ayarlarda oynarsın, ekran kartını değiştirmen gerek
APU zaten fazla bişey bekleme oyun sistemi değil.
Nostalji oyunlarını oynayabilirsin. amd catalyst centerdan oyun ayarlarına gir ve oradaki tüm ayarları "Uygulama ayarlını kullan" olarak işaretle. Girdiğin her oyunu da en düşük ayarlarda açmanı tavsiye ederim. Çünkü bana göre o ekran kartıyla o işlemcinin oyunlarda mid ayarlarda kasmaması imkansız.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcankal20
AMD A6-3420 APU with Radeon(Tm) HD graphics 1,50 gh 4 çekirdek işlemci 6 GB ram 512 Harici AMD Radeon(TM) HD 6520G (400 mhz) Ram in tamamını kullanmadığı için 32 bit lik sistemi 64 bit e yükselttim beklediğim den daha fazla kasma yaşıyorum oyunlarda sistem im oyunlar için yetersiz mi sizce arkadaşlar bi değerlendirme yaparmısınız most wanted, crysis 3 ,gta 4 gibi oyunları oynatır önerilerinizi bekliyorum ..
most wanted oynarsın crysis 3 oynayamazsın :( gta 4 çooook zor optimizasyonu çok kötü oyunun