Şimdi Ara

sistemim için ekran kartı + psu değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ati hd4850 1 gb 256 bit ve 400w 80 plus güç kaynağı alacağım sistemim için değer mi ? Oynuyabileceğim oyunlar artar mı ? Yazayım sistemimi

Windows xp :D

İntel core 2 duo e7400 2.80 to 3.14 (o.c)

3 gb drr2 400 mhz ram

Nvdia geforce 8500 gt 512 mb 128 bit

Psu baktım 250-300w yazıyor

• yardım lütfen :D
  • hocam alacağınız ekran kartı ile şuan kullandığınız arasında baya bir performans farkı var. psu da yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugues de Payen

hocam alacağınız ekran kartı ile şuan kullandığınız arasında baya bir performans farkı var. psu da yeterli

Hocam şuanki 250-300w yeterli mi emin misiniz ? İnternette 400w yazıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

hocam alacağınız ekran kartı ile şuan kullandığınız arasında baya bir performans farkı var. psu da yeterli

hocam almayı düşündüğünüz psu için yeter demek istemiştim
  • quote:

quote:

quote:

hocam almayı düşündüğünüz psu için yeter demek istemiştim

Tamam hocam :).
  • ne tür oyunlar oynamak istiyorsunuz yeni oyunlar ise hd 4850 ile oynayamazsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

ne tür oyunlar oynamak istiyorsunuz yeni oyunlar ise hd 4850 ile oynayamazsınız

9800 gt yeter mi peki ? Zaten yeni oyunları işlemcimde kaldırmıyor sanırım.
  • quote:

quote:

hayır o kartta olmaz dx11 desteklemedikleri için yenileri oynayamazsın eskileri oynayabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

hayır o kartta olmaz dx11 desteklemedikleri için yenileri oynayamazsın eskileri oynayabilirsin

dx11 lere baktım dahttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=GT730-2GD3#genel-bakis mesela çok pahalı ya :( birde psu alacağım ben. Biriktirmeye devam ediyim o halde. Peki değermi yani şimdi

Core 2 duo e7400 3.14 ghz oc

3 gb drr2 400 mhz ram

Zotac g31

birde şu vatandaki linkteki asus gt730

vatandan alacağım bunu da 400w 80plus psu bu sistemle crysis 3 falan yine oynatmıyor ki :( Minimum yetiyor normal ayarlarda bile oynuyamıyorum, 4 çekirdekli istiyor. Değmez gibi geliyor bana ekran kartı + psu almaya yaklaşık 300 tl vereceğim.

• alacaksan gt 730 alma r7 250 al en azından.r7 250 65W güç tüketiyormuş.400w gibi psu yetecektir.ikinci el bulabilirsen daha ucuza gelir.

edit:300w gerçek psuda yeterli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 7 Şubat 2015; 15:50:06 >
  • R7 250 alabilirsin yada hd 5770 alabilirsin.
    Edit: hd 5770 alırsan 400 watt psu alman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin57 -- 7 Şubat 2015; 16:38:23 >
  • 1 gb ram daha ekleyebilirsen iyi olur .

730 değilhttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html bunu al sen bu onu şaplaklar .

Bi de windows 8 çak gitsin be bro
  • Tamam alırım da benim birde cpu mu değişmem gerekiyor ? 2 çekirdek core 2 duo e7400 var 2.8 ghz overclock yaptım kendimce 3.14 e çıkardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.