Bildirim
Sistemim FIFA 12'yi kaldırır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
full ayarlarda biraz zor gibi -
Yıl 2011 Pentium işlemci kullanan var. Oyunu kaldırır, ancak raaht oynayabilmek önemlidir. Burası muamma. -
Sistemin yeterli orta zorlukta açar. -
benim sistemim ne seviyede yeterli sizce
amd phoenom x4 2.20 ghz
4 gb ram kingston 800 mhz
ati radeon 4650 hd -
quote:
Orijinalden alıntı: ilterler1991
benim sistemim ne seviyede yeterli sizce
amd phoenom x4 2.20 ghz
4 gb ram kingston 800 mhz
ati radeon 4650 hd
seninki de kaldırmazsa :) -
Full ayarlarda oynamak için ne yapmalıyım mesela ekran kartı falan mı alayım napayım. -
low da zor oynarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrASoldiers
Full ayarlarda oynamak için ne yapmalıyım mesela ekran kartı falan mı alayım napayım.
ilk olarak bir islemci alarak basla -
İşlemciyi değiştirmek gerek gerçekten, ama biliyorsun ki bilgisayardaki en pahalı parçalardan biri işlemci. Hazır onu değiştiriyorken, durumun da yetiyorsa, yeni bir bilgisayar almak daha mantıklı bile gelebilir, eğer full ayarlarda oynamak istiyorsan tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
low da zor oynarsın
bana demedin değil mi?:(gerçi ben kaldırcağını biliyorum ama büyük ihtimalle orta veya high de oynarım -
quote:
Orijinalden alıntı: ilterler1991
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
low da zor oynarsın
bana demedin değil mi?:(gerçi ben kaldırcağını biliyorum ama büyük ihtimalle orta veya high de oynarım
High zor -
quote:
Orijinalden alıntı: SuicideHellsing
İşlemciyi değiştirmek gerek gerçekten, ama biliyorsun ki bilgisayardaki en pahalı parçalardan biri işlemci. Hazır onu değiştiriyorken, durumun da yetiyorsa, yeni bir bilgisayar almak daha mantıklı bile gelebilir, eğer full ayarlarda oynamak istiyorsan tabii.
Ne kadar bu işlemci fiyatları -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SuicideHellsing
İşlemciyi değiştirmek gerek gerçekten, ama biliyorsun ki bilgisayardaki en pahalı parçalardan biri işlemci. Hazır onu değiştiriyorken, durumun da yetiyorsa, yeni bir bilgisayar almak daha mantıklı bile gelebilir, eğer full ayarlarda oynamak istiyorsan tabii.
Ne kadar bu işlemci fiyatları
İyi bir işlemci, atıyorum i5 bir işlemci 400 liradır en az. En azından ben öyle biliyorum. Google it. -
i5 430m işlemci turbo ile 2.56 oluyor.Ati mobility radeon hd 5650 4 gb ram var beni pc açar mı -
p8700 2.53ghz işlemci
ati 4650 ekran kartı
3 gb ram
fifa 11 de sorun olmadan oynuyoruz.Fifa12 optimizasyon açısından daha iyi olur umarım. -
quote:
Orijinalden alıntı: erenmemo
i5 430m işlemci turbo ile 2.56 oluyor.Ati mobility radeon hd 5650 4 gb ram var beni pc açar mı
kaldırır -
quote:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2220 @ 2.40GHZ
2.41 GHz,2,00 GB RAM
Ekran kartı:NVIDIA GeForce 9800 GT
Rahat oynarsın merak etme. -
quote:
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2220 @ 2.40GHZ
2.41 GHz,2,00 GB RAM
Ekran kartı:NVIDIA GeForce 9800 GT
Hocam, sende ki ekran kartı bende olacaktı
(NVIDIA GeForce 6600) -
Sistemin iyi ama çönünürlüğü falan en yüksekte oynayamasssın oynarsında zevk almazsın :D
Benzer içerikler
- fc 24 transfer yaması
- fifa 21 indir
- cm 03 04 wonderkids
- fifa 23 güncel transfer yaması 2025
- fifa 15 crack
- fc 25 indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X