Şimdi Ara

sistemim bu kartı desteklermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu kartı (http://forum.donanimhaber.com/m_104726162/f_//tm.htm) almak istiyorum ancak sistemim yetermi emin değilim yardım edebilirmisiniz.
    işlemci : i3 550 3.20ghz
    anakart:foxconn h55mxv
    3gb ram.
    istenilen diğer bilgileride verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imthewalrus -- 12 Nisan 2015; 23:13:46 >

• kasayi acip guc kaynaginin etiketine bakar marka watt yazarsan anlasabiliriz. ramin biraz azmis o karta gore ama guc kaynaginda mesele yoksa alinabilir.
  • direk foto atayım hocam ben size.  sistemim bu kartı desteklermi?
  • fsp'ye urettirilmis bir psu soyle kil payi kurtarir bence.yanlis hatirlamiyorsam ayni guc kaynagina 7770 takar miyim demisti biri tak bakim ne oluyor dedim bir daha haber alamadim. bisi olmamis demek ki yoksa bulurdu o beni.dandik marka olsa inanmam ben onun 350w olduguna ama fsp ise iyidir bence takarsin sorun cikma ihtimali baya dusuk.
  • hocam diyelimki bir sorun çıktı bu nasıl bir sorun olabilir? (çok saçma bir soru ama anlarsınız umarım)
  • en cok gorulen sorun oyun oynarken makinenin reset atmasidir ama bu olay cok dusuk psuya cok ceken kart takarsan markasiz psularda olabilir.sende ne olur donma yapabilir oyundan atabilir anlarsin zaten oynanis iyi olmaz.oynanisi kotu yapan bir diger sey de islemcidir eger 5 saniyeye bir surekli takiliyorsa islemcidendir ben psu icin donma dedim baya donmasi lazim yani ikisinin arasinda fark var.takildi diye hemen psuyu cikarmaya kalkma psu sorunlari barizdir makine cok sicak calisir psu fani otomatikse deli gibi doner gibi.ben islemci ve psu'dan bir sorun yasamayacaksin diyorum ama yine de sorusturabilirsin almadan once.
  • hocam bide size attığım ekran kartı linkinde ddr5 yazıyor ddr nedir ona uyarmı bilgisayarım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemin ddr'si 2-3 var 4 yeni cikti.bir de ekran kartinin gddr'si var bu farkli bir sey sistemden alakasiz calisiyor o yuzden ddr2 anakarta ddr5 ekran karti takabiliyorsun.gosterdigin kart ddr bakimindan anakartina uyar mesele yok o konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.