Şimdi Ara

sistemi yenilemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.ben bilgisayarıma yeni parçalar almak istiyorum.Sizleerin degerli bilgilerine danısmak istiyrom. lütfen yardımcı olunuz.

CPU

AMD Athlon X2 6000+ AM2 3.0GHz, 2048K, AM2 BOX İşlemci

ANAKART

MSI K9N ULTRA-2F, NForce 570 Ultra, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2

BELLEK - RAM

KINGSTON 1024 MB DDR2 800 MHZ RAM

EKRAN KARTI

MSI NX8500GT 256 MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 128 bit, 540/800

bu parçalar birbiriryle nasıl.yukseltmeye gerek varmı. yoksa uyumu yeterli mi
    tesekkur ederim

• Kullanım amacınız nedir? Hız aşırtma biliyor musunuz? Toplam bütçeniz nedir?
  • normal ev kulanımı için.internet ve oyun.600 ytl ve ya biraz uzeri bütçem var.hızlandırma sistemini bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncmanx

normal ev kulanımı için.internet ve oyun.600 ytl ve ya biraz uzeri bütçem var.hızlandırma sistemini bilmiyorum

Bir kere işlemciye çok abanmışsınız. Daha düşük bir işlemci(misal 5200+) yeterli olur. 2GB bellek şart. Ekran kartı oyun amacınız da varsa fecî bir tercih dersem yalan olmaz. Neo-F V3 daha düşük bir anakart olmasına rağmen bir sonraki nesil işlemci desteği var. Bu doğrultuda şu sistemi hazırladım.

617,57YTL

• İlk önerimde seçtiğim ekran kartı hem DirectX9 hem de Dx10 için orta sınıf. Ama derseniz ki Dx10 şart değil, Dx9u da sömüreyim yeter. İleride öğreneceğiniz ufak bir hız aşırtma ile bu daha tercih edilebilir bir sistem.

643,49YTL

Not: 4400+nın saat hızı düşük diye üzülmeyin. Daha adam akıllı 2 çekirdek isteyen yazılım yok.

NOT: AKLIMA YENİ GELDİ. EKRAN KARTI HARİÇ BU SİSTEM+2900PRO!!! Tam sizin istediğiniz sistem olabilir. (700YTL gibi olur toplam fiyatı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 27 Eylül 2007; 16:45:37 >

• verdiğin bilgiler için tesekkur ederim. dx10 olması önemlı.sonucta uzun sureli alıyorum.asusu onermez misin?
  • quote:

verdiğin bilgiler için tesekkur ederim. dx10 olması önemlı.sonucta uzun sureli alıyorum.asusu onermez misin?

Önermem. Aynı referans tasarımı çok pahalıya satıyorlar. Hem Ati alınacaksa önce His ve Powercolor markalarına bakılmalı ki Powercolor orta-ucuz bir markadır ve sağlam pabuçtur. (Sapphire gibi değildir.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o halde ben paliti alayım.anakart konusunda başka alternatıf varmı.başka marka olsa.
  • quote:

o halde ben paliti alayım.anakart konusunda başka alternatıf varmı.başka marka olsa.

Bildiğim kadarı ile Phenom'u (gelecek nesil işlemci) destekleyen başka bir anakart yok galiba.
  • son bir soru içimde kalmasın:)peki intel c2d sistemini olustursanız aynı sekılde. tekrar tesekkur ederim
  • quote:

son bir soru içimde kalmasın:)peki intel c2d sistemini olustursanız aynı sekılde. tekrar tesekkur ederim

bu arada intel mi amd mi:)
  • quote:

quote:

son bir soru içimde kalmasın:)peki intel c2d sistemini olustursanız aynı sekılde. tekrar tesekkur ederim

bu arada intel mi amd mi:)

Paranıza göre kesinlikle Amd. Intel'in hem aynı performansı veren işlemcisi pahalı hem de gelecek nesil işlemciye destek sağlayan anakartı.
  • birde güç kaynagı tavsıye etseniz:P
  • quote:

birde güç kaynagı tavsıye etseniz:P

Fsp Bluestorm2 500Watt veya Fsp Epsilon 600Watt öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.