Şimdi Ara

sistemi upgrade ediyorum.fiyat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende bir pc var.özellikleri aşağıdaki gibi.bunu verip üstünede 150 milyon verip şu sistemi alcam.sizce fiyat normalmidir?

şuanki sistemimde vereceğim parçalar
    p3 650 mhz işlemci
    256mb sd pc133 ram
    32mb tnt2 ekran kartı
    asusun modelini bilmediğim bir anakartı
    powersupply

alacağım sistem
    celeron2.0 işlemci+fan
    anakart(model belli değil.ama büyük ihtimalle asus olcak)
    512mb ddr ram
    128mb fx5200 ekran kartı
    powersupply

yardımlarınızı bekliyorum.son olarak eski sistemimle lg nin bt878 chitset li bir tv kartını win98 ile çalıştırıyordum.bu yeni sisteme xp yüklenecek.ama gerekli driverleri elimde mevcut değil.elinde uyumlu driver olan varsa rica ediyorum
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu08 -- 4 Aralık 2005, 12:06:39 >

• up
  • paranı biraz daha artırıp en azından bi 64bit sempron 2500+ lü bi sistem toplayabilirsin.
    300 ytl toplanabiliyo forumda var
  • hocam...
    para biriktir arkadaşın da dediği gibi sempron al...
    yoksa hayal kırıklığına uğrarsın...
    ayrıca ekrankartını en az 9550ge al...
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

paranı biraz daha artırıp en azından bi 64bit sempron 2500+ lü bi sistem toplayabilirsin.

dostum inanki 150 ytl bile şuan çok zor veriyorum.okulun harcı kardeşimin dersane taksidi derken maaş uçuyo gidiyo şimdilik sadece bununla yetinmek zorundayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimoglu08

quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

paranı biraz daha artırıp en azından bi 64bit sempron 2500+ lü bi sistem toplayabilirsin.

dostum inanki 150 ytl bile şuan çok zor veriyorum.okulun harcı kardeşimin dersane taksidi derken maaş uçuyo gidiyo şimdilik sadece bununla yetinmek zorundayım

aradaki 150 ytl fark için kredi kartlarını kullanabilirsin. mesela 10 ayda ödesen
    ayda 15 ytl verirsin çok değil. ama celeron 2000 için sokağa atma paranı

• bence bu işe hiç girme. az daha bekle. biraz daha biriktir. daha iyi bir şeyler. al. üzülürsün sonra .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    Sistemi nasıl test ederim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıkcası bencede biraz daha bekle 150 milyonda az para değil.100 milyon daha ekleyebilsen bundan çok daha iyi parçalar alabilirsin.

acil bi durum yoksa biraz daha biriktirmeni öneririm.

bunun dışında internet,ofis,film,müzik gibi uygulamalar için alınıyosa sana gayet yeterli gelecektir.
  • quote:

bunun dışında internet,ofis,film,müzik gibi uygulamalar için alınıyosa sana gayet yeterli gelecektir.

işte tam bunun için alınacak bir sistem.zaten şuanki sistemimle de bunları yapıyorum.az çok oyunda oynarım şimdi.biraz da photoshop falan.bana yeterli geleceğini düşünüyorum.

arkadaşlar açıkçası çok büyük sistemlere para bağlamak istemiyorum.nezaman böyle yapsam zararlı çıktım.bundan sonra hep geriden takip etcem

tv kartıyla ilgili olan soruma henüz cevap veren olmamış.biliyorsanız lütfen cevap yazın.
  • up
  • celerondan ziyade bir athlon xp 2000+ civarı bir şey olsa daha iyi olur gibi geliyor. Fiyatları da borsa pazar ve uranyumdan bakabilirsin..
  • bu win 98 içinmi xp içinmi anlamadım
  • xp'de kullandım
  • eywallah kardeş.umarım çalışır

edit:çıkan ilk sonuca girdimhttp://sourceforge.net sitenin adresi.fakat burda çok fazla driver var.tam olarak linkini vermen mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu08 -- 4 Aralık 2005, 19:52:35 >
  • http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=38123&package_id=30968&release_id=218940

bunu dene bi o zaman.
    gerçi tv kartının tam modelini falan yazsan iyi olurdu ama neyse bakalım dene olacak mı?
  • bence hiç yeni bilgisayar alma.alacağın bilgisayardan anladığım kadarıyla internet ve ofis işleri için kullanacaksın.performans açısından çok çok farketeceğini sanmıyorum.mesela bende p3 500 192 mb ram var işimi görüyor.hem 150 ytl de cebinde kalır
  • kardeş bance biraz daha para biriktir semprom al en azından bi önerim daha olacak
    asus bord larda sorun çıkabiliyor bıos upgrade si gibi arıza dönüşü uzun oluyor
    bogaziçi nden zaten yeri çok uzak taaaaaaa ayazaga da
  • dostlar bu bahsettiğniz sempron işlemci kaç hz?bu celeron 2.0 işlemcinin üstüne nekadar para koymak gerekir?
  • gerçek 1400 mhz sempron 2500+ 64bit soket 754 diye geçer.
    fiyat 60 usd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.