Şimdi Ara

Sistemi ne zaman toplamalıyım ? bileşen fiyatları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 aydır bu konuda geziyorum aralıksız hergün coğu kisiden sistem tavsiyesi aldım ve bilgisayarı toplamaya gittim , toplayacağım sistemin resminde 8320 395 tl civarıyı ama suan 430 tl civarı ? Bu neyden kaynaklı euro düşmemis miydi sistemi ne zaman toplamalıyım sizce ne zaman düşer fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zamanında banada bekle şuan pahalı dediler dediler ama hep çıktı hep çıktı :)

Seçimlerden önce toplamaya bak seçimlere doğru yükselir. Seçim sonucu iktidarı değiştirirse dolar rekor kırar yükselir. Hee yok iktidar kazanırsa seçimlerden birkaç ay sora biraz düşer. Ama en mantıklı olan şu günlerde doları en ucuz gördüğün anda toplamak onun haricinde nerden aldığında önemli

mesela bi parça vatanda ucu bi parça goldda bi parça inventusta sinerji.gen.tr de flan

genelde sinerji ve vatan ucuz oluyor ama hepsine bakıp değerlendir.
    Binek 7.30 Ld
    Garaj cla 350 , zx10r
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.