Şimdi Ara

sistemi güçlendirmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım çok kötü durumda, bilgisayar alacak paramda yok, bu sistemin neresinden tutup düzelteyim bilemiyorum el atarsanız sevinirim

anakart asus P5GC-MX
    grafik kartı Nvidia 7300gs (fanlı )
    ram 1gb ddr2 (kingston)
    power 250 300 arası bir supply takılı
    intel işlemci p4 3.4ghz (h/t desteği var)
    harddisk 80gb'lık barracude

not: windows 7'e geçmenin faydası olurmu, overclock yapıp yakasım geliyor cep telefonum bile bilgisayarımdan çok daha fazla performans veriyor ama işte mecburiyetten bişey yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Haziran 2012; 18:34:11 >

• Bütçe ne kadar diyecegim birde oyun için mi güçlendireceksiniz yoksa oyun hariç film izlemek müzik dinlemek gibi şeyler için mi çünkü bu sistemle güncel oyunları oynamak hayal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrensDestan007 -- 24 Haziran 2012; 18:38:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrensDestan007

Bütçe ne kadar diyecegim birde oyun için mi güçlendireceksiniz yoksa oyun hariç film izlemek müzik dinlemek gibi şeyler için mi çünkü bu sistemle güncel oyunları oynamak hayal...

hocam 250 300tl bütçe ayırabilirim, hd filmleri hiç takılmadan izlemek istiyorum, suanda 480p'leri bile zor açıyor.. eğer mümkün değilse hiç zorlamayalım zaten oyun oynamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Haziran 2012; 18:44:59 >

• teşekkür ederim bunları mevcut PSU kaldırmayacaktır, PSUda değiştirmem lazım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 24 Haziran 2012; 18:53:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.