Şimdi Ara

Sistemi Çalışmaz Hale Nasıl Getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konu yeri yanlış ise özür dilerim.
    Arkadaşlar Benim Yaklaşık 10 Yıllık Bilgisayarım Var ve Hala Babam Bozulmadan Değiştirmem Dedi birkere psu arıza yapmıştı aha yenisini alcak dedim tamire verdi 400 Lira Civarıda Para Verdi Boş Yere ve Dahada battı pc son 1 Yıl içerisinde acayip kasmaya başladı hiç birşey yapamaz oldum ama hala anlatamıyorum. Anakartı İşlemciyi Vs. Nasıl Anlaşılmayacak Sekilde Yakarım vs Bozarım. Lütfen Dalga Geçmeden Cevaplayın yok fırına at oraya sür sucuk kes felan yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Isıtıcı11

Öncelikle konu yeri yanlış ise özür dilerim.
    Arkadaşlar Benim Yaklaşık 10 Yıllık Bilgisayarım Var ve Hala Babam Bozulmadan Değiştirmem Dedi birkere psu arıza yapmıştı aha yenisini alcak dedim tamire verdi 400 Lira Civarıda Para Verdi Boş Yere ve Dahada battı pc son 1 Yıl içerisinde acayip kasmaya başladı hiç birşey yapamaz oldum ama hala anlatamıyorum. Anakartı İşlemciyi Vs. Nasıl Anlaşılmayacak Sekilde Yakarım vs Bozarım. Lütfen Dalga Geçmeden Cevaplayın yok fırına at oraya sür sucuk kes felan yardımlarınızı bekliyorum.

biostan voltajı artır işlemci yansın psu da kafayı yer.

Yaptım Fanları Bile Söktüm ve Saç Kurutma Makinesini Son Sıcaklıkta Calıstırdıgım Halde dayanıyor kapanmıyor bile

Ana karta statik elektrik ver bozulur

2.adım overclock et herşeyi

3.adım benchmark programları inidirip 3-4 tane aç aynı anda

dahada dayanırsa bence bırak torunlarına kalsın pc
  • Bir fişi kesip Anakarta elektrik verdim heryer kıvılcım oldu sigortalar attı playstationın içi kömür oldu ama bilgisayar yaklaşık 20dakika sonra yeniden çalıştı herşeyi overclock edip deneyeceğim bide teşekkürler cevaplarınz
    için

Bir fişi kesip Anakarta elektrik verdim heryer kıvılcım oldu sigortalar attı playstationın içi kömür oldu ama bilgisayar yaklaşık 20dakika sonra yeniden çalıştı herşeyi overclock edip deneyeceğim bide teşekkürler cevaplarınz
    için

Hocam o nasıl pc öyle bırakın Kadir gecesinde mi üretildi.Hocam birde parçaları fırına koyun 220 derecede o zaman da bozulmassa onu uzaylılar yapmıştır sakin olun ve NASA ya incelemek üzere para karşılığı verin parayada yeni pc alın
  • Şöyle yapabilirsiniz. İşlemciyi sökün ve işlemcinin rastgele bir kaç pinini ufak bir iletken metal parçasıyla birbirlerine bağlayın. Bir şekilde bant gibi bir şey ile yapıştırın. Takın. Aynı şeyi anakart, ekran kartı gibi donanımlar içinde yapın. Atıyorum anakart üzerindeki bileşenleri rastgele iletken bir şey ile birleştirin. Bu şekilde psu hariç bütün donanımları bozduktan sonra en son psu için de aynı şeyi yapabilirsiniz.

Ama uyarayım. Bu şekilde donanımları bozarken eliniz bilgisayarın bağlı olduğu prizin anahtar dümesinde olsun veya elektriği bir şekilde bilgisayardan hızlı bir şekilde kesmeye hazır olun çünkü ne olacağı belli olmaz. Sadece ufak bir duman eşliğindede parçaları bozabilirsiniz, birden alev de alabilir. Evin sigortasınıda attırabilir. Ama kesin yöntemdir.

İşiniz bittiğinde eklediğiniz bütün iletken parçaları kaldırın, eğer o parçalar donanımlar üzerinde yanık izi gibi deliller bıraktıysa onlarıda bir şekilde silin temizleyin.

• Gerçekten Anlattıklarımı Denedim Ama Hiç Birşey Olamdı bilmiyorum neden öyle. sürekli birşeyler isteyen biri değilim ilk defa ısrarla yeni pc toplamak istiyorum maddi durumumuz iyi olduğu halde ikna edemiyorum pederi en sonunda balkondan atıcam 16.Kattan Parçalanır Sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lehim makinası varsa elinizde anakartın arkasından bir kac yeri lehimleyin (kısadevre) özellikle çok bacaklı bölgelerde ram olabilir ya da bios güncelleyin yarıdayken fişi çekin anakart eskiyse eprom entegresi üzerine lehimlidir uğraşılmaz tekrar yazdırmaya :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.