Şimdi Ara

Sisteme Uyabilecek Ekran Kartları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Phenom II X4 940 3.0GHz 8MB Cache 45nm CPU
    MA790GP-DS4H AM2+ 790GX SB750 DDR2+ 1066MHZ VGA ANAKART
    CORSAIR 4 GB (2x2) KIT 1066MHZ DDR2 DOMINATOR FANLI RAM
    RC-690 460W nVIDIA SLI UYUMLU MidT ATX SİYAH KASA
    WD 3,5" 500GB 32MB SATA2 7200 Rpm Caviar Black Harddisk

Yukarıya uyacak 450-550 ytl arasında ekran kartı tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum? Birde kasa yeterlidir bu pc'ye değilmi? 2-3 tane ekran kartı tavsiyesi olursa sevinirim. Oyunlarda kasma yapmaması en önemli unsurdur. Edit felan yapmiorum. Oc ile uğraşmiorum raid yapmiorum. kasmasın oyunda yeterli :)

Birde 450-550 ytl arası bir monitör Ucuz ve uygun da olabilir 22" tercihim.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR4J3 -- 28 Mart 2009; 20:38:22 >

• Zotac GTX 260 AMP 2 şu an alabileceğiniz en iyi kartlardan biri. Kasa da yeterli, soğutması çok iyidir coolermaster'ın psu'da gerçek değeri verir yani yeterli olur. Kart için link;
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3862
  • Sapphire 4870 1 gb vaporx soğutma olan kart için yorumunuz nedir peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DR4J3

Sapphire 4870 1 gb vaporx soğutma olan kart için yorumunuz nedir peki?

O da iyi bir kart ama GTX 260 bu aralar çok tutuluyor. Özellikle AMP 2 olması çok iyi, kendinden overclocklu geliyor. Bir de Zotac sadece Nvidia'ya kart üretiyor ve en kaliteli Nvidia üreticisi.
  • Bu sizin dediğiniz zotac marka kartta soğutma mevcutmu? Ben kardeşime sistemimde yazan sistemi topladım ama oynamak nasip olmadi onda sapphire 1 gb hd4870 var. O memnun ama ben almişken daha iyisini aliyim diorum. Karşilaştirirsan hd4870 'den daha iyi bir kartmıdır? zotac amp2 ?
  • quote:

Bu sizin dediğiniz zotac marka kartta soğutma mevcutmu? Ben kardeşime sistemimde yazan sistemi topladım ama oynamak nasip olmadi onda sapphire 1 gb hd4870 var. O memnun ama ben almişken daha iyisini aliyim diorum. Karşilaştirirsan hd4870 'den daha iyi bir kartmıdır? zotac amp2 ?

Bu göreceli bir kavram, şu an için ikisinin de 22'' monitörde full detay açamayacağı oyun yok. Zotac'ın soğutması tabii ki var ve şimdiye kadar hiç bir Zotac kartta ısınma problemi duymadım. Zotac'ı elinize alınca kalitesini görürsünüz zaten. Ama Sapphire'de en iyi Ati üreticisidir ve o kartta son derece kaliteli bir kart. Yalnız Ati'de önceleri driver problemleri oluyordu, örneğin GTA IV'ü 4870 karta sahip kişiler düzgün oynayamıyordu ama son dönemde bu sorunu aştığı söyleniyor Ati'nin. Karar sizin ikisini de alırsanız pişman olmazsınız.

• Şunu da ekleyeyim GTX 260 896 MB ama 448 Bit HD4870 ise 256 bit ki oyunlarda fark yaratır bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim. Ayrıca bir soğutma sistemine gereksinim duymayacağız o zaman.
    Peki bir sorum daha size vaktiniz aliorum kusura bakmayin :) 60-70ytl'yede sisteme işlemci içinmi bir soğutucu almalıyım yoksa ekran kartı için mi bir soğutucu? Sizce ne almalıyım yada almamalıyım?

+ 22" Monitör ? :) Kötü de olmasın süperde olmasın ama oyun oynarken bu ne ya dememeliyim?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR4J3 -- 28 Mart 2009; 20:39:04 >
  • bu aralar fiyat olarak çok uygun olan gtx260 amp^2 tavsiye ediyorum

gelecek hafta %8 kdvler düşecek bekleyecekseniz iyi olur o açıdan
  • quote:

Çok teşekkür ederim. Ayrıca bir soğutma sistemine gereksinim duymayacağız o zaman.
    Peki bir sorum daha size vaktiniz aliorum kusura bakmayin :) 60-70ytl'yede sisteme işlemci içinmi bir soğutucu almalıyım yoksa ekran kartı için mi bir soğutucu? Sizce ne almalıyım yada almamalıyım?

+ 22" Monitör ? :) Kötü de olmasın süperde olmasın ama oyun oynarken bu ne ya dememeliyim?

Saygılarımla.

Rica ederim. Ekran kartı soğutucusuna gerek yok, 4870 için bir şey söyleyemem ama GTX 260 ısınan bir kart değil. İşlemci soğutucu ise oldukça gerekli. Ben de E8400 Core2Duo 3.0 ghz işlemci var, standart soğutucusuyla masa üstü sıcaklığı 35-40 derece arası değişiyordu, Zalman cpu soğutucu aldım şu an masa üstünde 24 derece. Tabii bu da performansı arttırıyor.
    Monitör konusundan uzunca süre uzak kaldım ama bi kaç ay öncesine kadar 22''lerde Samsunglar öneriliyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

bu aralar fiyat olarak çok uygun olan gtx260 amp^2 tavsiye ediyorum

gelecek hafta %8 kdvler düşecek bekleyecekseniz iyi olur o açıdan

• quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Şunu da ekleyeyim GTX 260 896 MB ama 448 Bit HD4870 ise 256 bit ki oyunlarda fark yaratır bu

Ben de ZOTAC GTX260 AMP2 öneririm. Uzun süre başın ağrımaz bu konuda...
  • quote:

Sapphire 4870 1 gb vaporx soğutma olan kart için yorumunuz nedir peki?

sapphire den uzak durmak bir nevi seni avantajlı yapar
    1gb 4870 ile 896mb gtx260 arasında çok bir fark yok hangisini alırsan keşke öbürünü alsaydım demezsin yani.Hangisi bütcene uygun ise onu al tabii
  • GTX 260 ....
    kdv indirimiyle daha güzel olur..
  • CPU için hangi soğutucuyu önerirsiniz ?

Ayrıca samsung monitör olabilir bende o şekilde düşünüorum. evimdeki lcd philips çok harika full hd felam filam ama çok pahalı aldim :) PC monitörü de samsung olsun ölmicezmi zaten :)) ehue

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.