Şimdi Ara

sisteme kesin onay bekleniyor (aciill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemi sonunda belirledim ama onay bekliyorum aklıma takılan bişey var oda ekran kartı sistem şu

anakarat= ASUS P5LD-2 (I945P,GLAN,SATA,RAID,LGA775)
    cpu= INTEL Pentium D 820 (2.8GHz,800MHz,2MB,LGA775) BOX
    SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB SATAII
    monütör= LG 1750SQ 17" LCD
    ekrankartı=SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X1300pro (PCI-E)AVIVO
    dvd rw = LG Super CD-DVD 16X Double Layer Bulk (Siyah)
    KINGSTON DDR2 533 1024MB KIT (2x512MB)

kasa+klavye+mause+hoparlör

aklıma takılanda bu ekran kartının markası güvenilirmi ve bu ekran kartını önerirmisiniz? yorum ve önerileriniz için teşekkürler bekliyorum alacağım (ya yarın ya da yarındanda yakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl1907 -- 22 Şubat 2006 7:58:38 >

• gayet ii bir sistem.yanlız dvd rew asus veya nec tavsiye ederim.Birde dandik kasa alma,yazık olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyvg

gayet ii bir sistem.yanlız dvd rew asus veya nec tavsiye ederim.Birde dandik kasa alma,yazık olur..

kardeş hangi kasayı alayım sence aopen coloor master gibi 80-90$ lık bişi mi alaymyoksa 30$ lık alıp psu sunu mu değiştirem bide lc bana fiat performans bakımından iyi geldi onun için lc seçtim dvd rw da neden asus ?(dvd rw)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl1907 -- 22 Şubat 2006 7:54:45 >
  • dvd yi gecelim şimdi. önemli olan ekran kartı

ben sana şunu tavsiye ederim SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 PCI-E

TIKLA

• x1300 düşük gibi
  • dvd rw yi değiştir.
    nec
  • biri 110-120$ diğeri 170$ 50$ fark göz korkutur ve okadar parayı ayarlamak zor ben insiyatifleri cpu da kullandım ve birazda kasaya sakladım 50$ lık farka değermi ve x1300 pro nun bi sorun çıkarmaz umarım 80$ den 120$ a kadar çıkardım ekran kartı limitini zaten. fazla verecek güç yok ama hay böle işin diyecek kadart kaliteli diyosan düşünürüm çokmu üstün x1300pro dan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • x1300 pro düşük diyonuzda ben başta asus x550 hatta 9550 yi düşünüyordum bana göre bu 2 sindende 2 kat iyi x1300 pro o bu değil hem öneri verin hende uyumluluk ve çalışma sorunu varmı onu söleyin ok
  • Sistem gayet güzel olmuş, bence fazla takılma ve al. Bu sistemi iyi bir kasa ve psu ile desteklersen yeterli olur
  • Evet bu ekran kartı olabilir ama 128mb lık olanlarından almalısın çünkü 128mb modellerinde ddr3 ram var , bide ramleri twinmos seçersen daha iyi yaparsın

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

dvd yi gecelim şimdi. önemli olan ekran kartı

ben sana şunu tavsiye ederim SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 PCI-E

TIKLA

• ekran kartı markası iyi ama model düşük sisteme gore ilerde değiştireceksin herhalde
  • Kardeş sistem güzel de şu mınitörleri nie Philips almıyorsunuz anlamıyorum walla.

lightFrame3 sadece phılıps te var.

phılıps al
  • 900 serileri daha iyi, hem daha soğuk çalışıyorlar hem de bu sayede overclock kapasiteleri daha yüksek. Cache desen ikiye katlanmış. Alırsın sen şimdi 800 serisi Pentium D'yi bi iki hafta sonra 900 serileri aynı fiyatlardan doldurur rafları elindekini çıkarmaya uğraşırsın sonra. Overclockla uğraşmayacaksan bişi demem o zaman, güle güle kullan hayrını gör.
  • mönitor philips 170x6fb, ekran kartı x1600pro, ramler twinmos pc 4300, dvd-rw asus 1608p2s, ucuz şekli güzel bir kasa al iyi birde psu al fsp 400w gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtksnz -- 22 Şubat 2006 19:48:13 >
  • sistem gayet iii ama işlemci 3.0 ghz olsa bence daha ii olurdu ama hiç merak etme ekran kartın gayet ii bence makina ii olmus
  • iyi bir kasa+psu ve tabıkı nec dvd rw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.