Şimdi Ara

Sisteme Ekleme Yapmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistemim 4 yıllık ve artık istediğim performansı elde edemiyorum. Tabiri caizse miadı doldu diyebilirim. Açıkçası bu konularda pek geniş bir bilgim yok ve ekran kartı + ram takviyesi düşünüyorum. Başka neler eklemeliyim? Bütçem maksimum 1500 tl. Yeni bir kasaya falan ihtiyacım var mı? Buraya da tam olarak hangi bilgileri eklemem gerektiğini bilmediğimden cpu-z'un ve pws'nin resimlerini ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 28 Temmuz 2015; 11:53:39 >

• Sistemi elden çıkar islemciye ne taksan boşa masraf olacak
    2 ci elden anakarta uyumlu ilk nesil i7 taksan da masrafa degmez diye düşünüyorum

Psu marka modelini kasayi da yazabilirsin

Bu halinede uygun yrni darbogaz olmayacak bir ekran karti alip devam etmek de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Temmuz 2015; 13:00:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ci el bölümüne bakabilirsin pek fiyat bilgim yok malesef yine ucuza gunu kurtarsin biraz daha gitsin dersen 2 ci elden darbogaz yapmayacak bir kart edinebilirsin

O seri i3 islemciler cift cekirdek yaklaşık Athlon x2 seviyesinde olmali tam emin değilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.