Şimdi Ara

Sistemden beklenilen performansın alınamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı toplatalı yaklaşık 20 gün kadar oldu . sistem şu

ASUS M5A97 970a
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition
    Powercolor HD 6850
    Kingston 4GB 1600mhz ddr3
    XIGMATEK HDT-S1283 İşlemci soğutucu
    Seagate 500gb hdd
    samsung optik sürücü

gel gelelim sorunumuza. sistemde yazılımsal hiçbir sorun olmamasına rağmen çoğu oyunda kasma yaşıyorum . bütün sürücülerin en son sürümü yüklü . directx vs vs. hepsi tamam . ama kasma devam ediyor.

kastığı oyunlar mesela;

the elder scrolls : V skyrim
    cod black ops
    warrock
    m.a.r.s online
    assassins creed revelations
    gta 4 ...

gibi oyunlarda kasma var. olmaması gerek bu sistemle güncel bütün oyunları full ayarlarda oynayanlar mevcut .

neyse ben sonra aldığım yere gittim dedim böyle böyle onlarda parçaları aldıkları firmaya yolladılar arıza tesbiti için ; sonuç herhangi bir parçada sorun olmadığı söylendi bana . yarın sabah da tekrar aldığım yere yollayacaklarmış benim bilgisayarı .

hiçbir parçada sorun olmadığını söylediler montajda hata olabilir mi . ram ve powerda sorun olmadığını biliyorum .

şimdi yarın bilgisayarı aldığım yere gidip biraz daha konuşacam . ya montajda sorun var ya parçalarda . ne önerirsiniz ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryzen -- 28 Eylül 2012; 20:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: didier zokora

Arkadaşlar bilgisayarı toplatalı yaklaşık 20 gün kadar oldu . sistem şu

ASUS M5A97 970a
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition
    Powercolor HD 6850
    Kingston 4GB 1600mhz ddr3
    XIGMATEK HDT-S1283 İşlemci soğutucu
    Seagate 500gb hdd
    samsung optik sürücü

gel gelelim sorunumuza. sistemde yazılımsal hiçbir sorun olmamasına rağmen çoğu oyunda kasma yaşıyorum . bütün sürücülerin en son sürümü yüklü . directx vs vs. hepsi tamam . ama kasma devam ediyor.

kastığı oyunlar mesela;

the elder scrolls : V skyrim
    cod black ops
    warrock
    m.a.r.s online
    assassins creed revelations
    gta 4 ...

gibi oyunlarda kasma var. olmaması gerek bu sistemle güncel bütün oyunları full ayarlarda oynayanlar mevcut .

neyse ben sonra aldığım yere gittim dedim böyle böyle onlarda parçaları aldıkları firmaya yolladılar arıza tesbiti için ; sonuç herhangi bir parçada sorun olmadığı söylendi bana . yarın sabah da tekrar aldığım yere yollayacaklarmış benim bilgisayarı .

hiçbir parçada sorun olmadığını söylediler montajda hata olabilir mi . ram ve powerda sorun olmadığını biliyorum .

şimdi yarın bilgisayarı aldığım yere gidip biraz daha konuşacam . ya montajda sorun var ya parçalarda . ne önerirsiniz ne yapmalıyım

Isı değerlerni kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

ısı değerleri normal güzel de bi soğutucum var %100 yükte 50 dereceyi geçmiyor
  • quote:

quote:

bide hdd life ile hdd kontrol et durum nedirbi görelim .Montajdan olcağını sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

bide hdd life ile hdd kontrol et durum nedirbi görelim .Montajdan olcağını sanmıyorum.

kontrol etmiştim servise yollamadan sağlam harddisk . bad sector yok
  • hard diskin model numarasına bir bak. misal western digitalin green serisi hard diskleri power saving moduna geçerler diskin dönüş hızı yavaşlar bu da işletim sistemini kasar.. benzer bir durum varmı seagate model numarasından bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesajkasa

hard diskin model numarasına bir bak. misal western digitalin green serisi hard diskleri power saving moduna geçerler diskin dönüş hızı yavaşlar bu da işletim sistemini kasar.. benzer bir durum varmı seagate model numarasından bakabilirsin.

harddiskim seagate . power saving özelliği vs. yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • virus taraması yapın yinede pc yeni ama genede girmiş olabilir.Pc yoran programlar varmı onlara bakın.Çözünürlüğü düşürdüğünüzde kasma kalkıyormı?
  • bide amd driverlarından şüpheleniyorum.Bende 4570 var driver güncelleyince görüntüde bozulmalar oldu.Sistem geri yükleme yaptım.Düzeldi.Güncelleme yaparken önceki driver kaldırdınız mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.