Şimdi Ara

Sistemde Ekran Kartı Sorun Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikler herkese iyi günler arkadaşlar;

Arkadaşlar AMD x4 645 , Asus M4a78Lt m Le anakart ve 1333Mhz Kingston 4gb ram aldım.

eski sistemimdeki ekran kartım olan Nvidia 6600gt ekran kartı bu sistemde herhangi bir sorun yaşatırmı acaba?

Şuanda maddi olarak ekran kartı alma durumum malesef yok ama birkaç ay içinde almayı düşünüyorum bana orta sınıf ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz?

Yanıtlayan,yanıtlamayan herkese teşekkür ederim.hayırlıgünler..

• 6600gt nin iki ayrı versiyonu var biri pci-e digeride agp olan versiyonu sizinki hangisi?

ayrıca kartı ne amaçla kullanacaksınız?

ek: orta sınıf ekran kartı olarak 6870 tavsiye edebilirim, eğer pahalı gelirse 5770 uygun bir seçim olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 23 Eylül 2011; 17:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

6600gt nin iki ayrı versiyonu var biri pci-e digeride agp olan versiyonu sizinki hangisi?

ek: orta sınıf ekran kartı olarak 6870 tavsiye edebilirim, eğer pahalı gelirse 5770 uygun bir seçim olacaktır.

arkadaşın işlemcisinde l3 bellek olmadığı için hd6870 e darboğaz yapabilir . HD5770 daha uygun olur .
  • kardeş pcı e ise ekran kartın hiçbir sorun olmaz paran olunca iyi bir ekran kartı alırsın
  • pci ex girişli kartım.

öyle oyun oynama amacım yok zaten en iyi oyunum o yılın futbol oyunu olur oda orta ayar olsun kasmasın gene yeter.

cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: alito

6600gt nin iki ayrı versiyonu var biri pci-e digeride agp olan versiyonu sizinki hangisi?

arkadaşın işlemcisinde l3 bellek olmadığı için hd6870 e darboğaz yapabilir . HD5770 daha uygun olur .

6870 o sisteme darboğaz yapabilecek güçte bir kart değil. 6950 veya 70 desen hak verebilirim ama 6870 yapmaz.

@DawyJhons

kartın uyum sağlar ama web ve günlük işlerin için kullanabilirsin.

orta sınıfta oyun, BR film için söylediğim kartlardan biri işini görür.

• 2. el 5770 alabilirsin.Yeterli bir karttır.Eğer paran varsa 6950 alabilirsin ve darboğaz gibi bir şey söz konusu değil 6970 alınsa bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ekran kartı problemi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.