Şimdi Ara

SİSTEM YÜKLEYEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR acil yardıma ihtiyacım var ben bi celeron 1700 topladım
    sistem özellikleri şöyle

celeron1700
    jetvayP4XFA anakart
    256mb sdram
    64mb gf2 ekrankartı
    52x asus cdrom
    1.44 flopy
    fly98 tv kartı
    40gb maxtorhdd
    17''philips107e
    56kmodem

sistem tam olarak böyle ancak sorunum sistemi biraraya getirdikten sonra ortaya çıktı
    winme yi kullanmak istedim ama yarıda hata verdi.daha sonra 98 i kurayım dedim yine hata verdi.belki hdd de hata vardır dedim fdisk yapıp format attım ve scandiski başlattım hiçbir hata bulamadı.ve tekrar sistemi kurmaya çalıştım aynı hataları verdi.bu sefer başka bir sistemde hddye winme yi kurdum ve sisteme öyle taktım ilk başlarda sorunsuz açtı ama daha sonra tektek donanımları tanımamaya başladı.önce vga da problem oldu gri bir ekranda vga yokmuş gibi sürekli hatalar vermeye başladı.tekrar format attım kurmayı denedim ve yine aynı hataları verdi
    tam olarak şöyle yaziyor

attemption:a serious disk error has ocurred while writing to driveA retry(r)

fan problemi olabilirmi hdd olduğnu sanmıyorum çünkü başka makinelerde hdd ye sistem kuruluyor ama bu makinede kurulmuyor yardım lütfen

• ide kablolarını falan kontrol et.
    Sona cd writer kullanarak işletim sistemi yüklemeye çalış...
    Birde kullandığın cd lere iyi bir göz at.
  • Eğer imkanın varsa malzemeleri değiştirerek hatanın hangisinde olduğunu bul. Anakartla başla . Sanki çakışma var gibi. Birde kulladığın driverlar güncelmi onu kontrol et.
  • HDD NIN KABLOLARINI DEGISTIREREK DENEDINMI CD ROMUNDA SORUN OLABILIR DOSYALARI KOPYALAYAMIYOR OLABILIR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.