Bildirim
sistem yetiyor ama oyun genede kasıyor!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sistemin minimum gereksinimlerini karşılaması demek sorunsuz oynanabilmesi demek değil malesef..Bence sisteminizde bir hata veya oyunda bir aksaklık yok ise(patch filan varsa araştırıp indirin ve kurun) grafik ayarlarını biraz düşürmelisiniz.. -
quote:
Minimum Hardware Requirements:
--------------------------------------------------------------------------------
• Processor: INTEL Pentium® 4 or AMD AthlonTM 2 GHz with SSE instructions (3.4 Ghz recommended)
• RAM: 256 MB (512 recommended)
• Video Card*: 64 MB DirectX® 9.0c compatible supporting Shader Model 1.1 (256 MB and SM 2.0 recommended)
• Sound Card: DirectX® 9.0c compatible (EAX support recommended)
• DirectX Version: DirectX® 9.0c or later supporting XInput controllers
• Hard Disk Space: 4.8 GB free
Bunlar minimum. Bence doğal. "Hardware acceleration" ayarlarını kısmayı deneyin. Olmazsa çözünürlüğü... -
kardeş cpu ve gpu sıcaklıkların oyun sırasında yükselir eğer senin sıcaklık değerleri çok yükseliyorsa kasılma olur hatta reset atma bile olabilir bence oyun açıkken oyuna alt+tab yaparak o anki sistem sıcaklıklarını kontrol et bakalım kaç dereceleri gösterecek? Eğer sıcaklık bilgisi veren bir programın yoksa aşağıdakini kullanabilirsin.
[SpeedFan] (1.1 MB)http://www.inndir.com/program.php?id=25217
Eğer sorun sıcaklıksa sonra burdan devam ederiz... -
ya oyunda medium var onu low yapıyorum biraz ekranın ayarıyla oynuyorum küçültüyorum ama accept diyince gene eski ayarlar görünüyo anlamadım ya? -
"Apply" tuşu vardır, bir de onu kullan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X