Şimdi Ara

sistem yetiyor ama oyun genede kasıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar driver:parallel lines yükledim 512 ram 2.8 ghz 256 ekran kartım var.İlk menüde hiçbir sorun yok fakat oyuna girince felaket kasıyor anlamadım bi yardım edermisiniz?İlk menüde bi kasma yok fakat oyuna girince kasıyor ve bunuda yanında sistemim bu oyuna yetiyor genede oynayamıyorum

• Sistemin minimum gereksinimlerini karşılaması demek sorunsuz oynanabilmesi demek değil malesef..Bence sisteminizde bir hata veya oyunda bir aksaklık yok ise(patch filan varsa araştırıp indirin ve kurun) grafik ayarlarını biraz düşürmelisiniz..
  • quote:

Minimum Hardware Requirements:
    --------------------------------------------------------------------------------

• Processor: INTEL Pentium® 4 or AMD AthlonTM 2 GHz with SSE instructions (3.4 Ghz recommended)

• RAM: 256 MB (512 recommended)

• Video Card*: 64 MB DirectX® 9.0c compatible supporting Shader Model 1.1 (256 MB and SM 2.0 recommended)

• Sound Card: DirectX® 9.0c compatible (EAX support recommended)

• DirectX Version: DirectX® 9.0c or later supporting XInput controllers

• Hard Disk Space: 4.8 GB free

Bunlar minimum. Bence doğal. "Hardware acceleration" ayarlarını kısmayı deneyin. Olmazsa çözünürlüğü...
  • kardeş cpu ve gpu sıcaklıkların oyun sırasında yükselir eğer senin sıcaklık değerleri çok yükseliyorsa kasılma olur hatta reset atma bile olabilir bence oyun açıkken oyuna alt+tab yaparak o anki sistem sıcaklıklarını kontrol et bakalım kaç dereceleri gösterecek? Eğer sıcaklık bilgisi veren bir programın yoksa aşağıdakini kullanabilirsin.

[SpeedFan] (1.1 MB)http://www.inndir.com/program.php?id=25217

Eğer sorun sıcaklıksa sonra burdan devam ederiz...
  • ya oyunda medium var onu low yapıyorum biraz ekranın ayarıyla oynuyorum küçültüyorum ama accept diyince gene eski ayarlar görünüyo anlamadım ya?
  • "Apply" tuşu vardır, bir de onu kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.