Şimdi Ara

Sistem Yenilemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -- Xilence 550W PSU
    --SAPPHIRE HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı
    --AMD Phenom II X4 955 AM3 3.2GHz 8MB Cache 45nm İşlemci
    --Patriot 2gb pc3 - 10666 1333MHz CL9 x2

Yenileme amacım uzun süre boyunca yeni çıkacak oyunları yüksek ayarlar ile 50-60 fps arasında oynamak. Başlangıçta Sapphire R9 280X VAPOR-X TRI-X GDDR5 3GB 384Bit(900TL) ekran kartı alıp geri kalan ile ram almayı düşünüyordum fakat sormak istediğim sistemimde yenilemem gereken daha önemli parçalar olup olmadığı. Phenom II işlemcinin yıllanmış olduğu halde yeteri kadar övüldüğünü gördüm o yüzden işlemci değiştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Daha önce aldığım MSI 785GM-E51 anakartım yandığı için şu an kullandığım anakartı almıştım, dolayısıyla yeterli olup olmadığı hakkında bir fikrim yok. Crossfire düşünmüyorum, fakat işlemciye overclock yapabilirim az da olsa. 1250 TL fiyat sınırı doğrultusunda harcama yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Godric -- 8 Temmuz 2014; 1:46:00 >

• .

anakart buyuk ıhtımal DDR2 oyuzden ramları de DDR3 alınacak olarak farz edılırse işlemciyi falande degıstırmek gerekecek o yuzden 1250 lırayla saten 1000lırasını ekran akrtına vererek bu iş pek olmaz :)
  • Mert Godric kullanıcısına yanıt
    işlemcin üst seviye ekran kartlarına darboğaz yapar, gtx 760 ,r9 270x felan al
    100-150 tl civarına bi sogutucu alıp oc yapabilirsin,
    2x4=8 gb de ram al 1333 mhz tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 8 Temmuz 2014; 11:11:44 >
    psu ya bakın 12v kanalından 500 watt verebiliyorsa kaldırır,ama xlince kaliteli bi marka değil eliniz değmişken onuda değiştirebilirsin
    Yeni sistem için
    10 yıl önce açıldı
    Monitör dahil komple sistem
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır yenilemek istiyorken biraz daha masraf yapıp kalıcı bir sistem kurmak sadece ekran kartı değiştirmekten daha doğru olacaktır. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.