Şimdi Ara

Sistem yenilemek-bütçe 600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Benim 9400GT kartim artik lowda bile oynatmiyor.Bunun için sistemi yenilemek istiyorum.Bütce 600. Core 2 Duo 7400/2gb ram/Asus P5KPL-AM anakart/ Psu yok:) (300w) / monütör 19/ Bu bütçeyle oyunlari orta ayarlarda akici oynatacak bir deyisiklik yapilabilirmi? (Ekran karti önerileriniz her iki markadan olursa sevinirim) Bide pc format atsam bile acilmiyor bir kac kez denedikden sonra açiliyor.Bu degisimi yapsam düzelirmi acaba? Çok uzun oldu.Basinizi sisirtdiysem aff ola :)
    not: bu mesaj telefondan yazilmistir :).

• Sistemini yenileme yaparak 2-3 sene daha sorunsuz kullanmanı saglayabiliriz. Böylece paranda boşa gitmez

Biz sadece ekran kartı ve Psu takviyesi yapsak yeterli senin Pc için.
    Sistemine en uygun olan parçaları önerelim bakalım.

Ekran kartı : Powercolor HD5770 1GB. - 300TL
    Psu : High Power Performance 600W - 145TL

Toplam : 445TL.

Ram eger 2gb tek modül ise 2gb 800Mhz lik bir ekleme olabilir ama 2x1GB şeklinde ise öyle devam etmeni tavsiye ederim.

Not : Psu fazla , 500W fazlası ile yeterli senin sistemine ama oldukça F/P bir ürün ve gelecek içinde ideal. O yüzden önerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 4 Nisan 2010; 17:12:21 >

• Ekran kartı güzel.Peki Nvidia olarak ne önerirsiniz? (Bu kartı bulamaya bilirim çünki Bakude :) Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero
    nVidia olarak gtx260 alabilirisin:
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/zotac-896-mb-gtx-260-synergy-448bit-gddr3-nvidia-geforce-tv-dvi-ekran-karti-pci-expe_30.013.1578.0046.htm

Ati bulamasam bunu alıcam.Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000TL Sistem tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.