Şimdi Ara

Sistem uyumsuzluğu var, lütfen acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 gün önce arkadaşıma bir sistem topladım, ancak görünen bir sorun var. daha önce diğer arkadaşlarıma yüklediğim oyunları ona yükleyemiyorum Mesela underground 2 nin birinci CD sini okuyor 2. de kilitleniyor, bilgisayarıma gir çık işlemlerinde hızlı ancak yükleme- yürütmede yavaş. office ve bu tür programlarda CD den okuma hatası veriyor. ben DVD writerdan ve ya ramlerden kaynaklanıyro diye düşünüyorum, ancak Half Life2 yi yükledim ve full grafikde çok rahat açıyor. oyunu kapatınca stabillik bozuluyor,beklemede birgisayar sapıtıyor.Kasperky de başlatamama hatası veriyor ve kaç defa yeniden kurdum aynı. Bana göre sorun birden fazla gibi. Henüz internet olmadığı için biosu ve diğerlerini güncelleyemedik. yardımcı olusanız sevinirim.
    Sistem;
    -ASUS M2N (N force430 MCP, Glan, SATA,Raid, AM2)
    -AMD athlon64 3200+ AM2 (2.0GHz, L2 512K, AM2)
    -Kingstone DD2 533 2X 512MB
    -Sapphire 256MB Ati Rodeon X1600PRO PCI-E Avivo
    -BenQ DVD RW dual layer
    -ASUS 350 W kasa vs...
    Arkadaşlar uyumsuzluğun neden kaynaklandığını bulmak için lütfen yardımcı olun, sürekli kasayı garantiye taşımak zorunda kalmayalım..







  • selam bence sorun ramlerden kaynaklanıyo olabilir cunku dun benzer bir durum basima geldi ondada 2X1 GB ram vardi ben ilk basta sadece tem rami degisik bir slota taktım bir kac bisi yukledim daha sonra oteki ramide taktim simdi sorunsuz bence ramlerin slotlarini degisitir. kolay gelsin
  • ve aleyküm selam , dün bende ramlerin yerini değiştirdim ve kurulmayan programı flasha attım yüklemeyi denedim ve oldu. sanırım bu sorun DVD RW de gibi. Araştırmalar devam ediyor tabi, Teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.