Şimdi Ara

Sistem uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GittiGidiyor'dan parçalar bakıyordum şöyle bir sistem toparladım.

>AMD Phenom X4 9600 Black Edition
    >MSI KA 790GX
    >WINCASE 450W ATX KASA - 2X USB ÇIKIŞLI KUTUSUNDA
    >KIGSTON HYPERX 2GB 1066MHZ DDR2 RAM FATURALI veya Kingston 1gb, 800mhz, DDR2 ram (4 adet) (**hangisini tavsiye edersiniz?)
    >320 sata2 segate HD
    >22 DVD-RW

Parçaların hepsini ayrı ayrı toparladım.Hepsi toparlanmış bir sistem değil yani.kafama takılan phenomun hangi versiyou fiyat/performans açısından en iyidir.birde anakart nasıl?
    Acaba bi uyumsuzluk söz konusu olur mu? veya "bu parça çok uyumlu çalışmaz! değiştir " dediğiniz parça varsa yorum yapın.Yorumlarınız için teşekkürler.

not: bu sistemi grafikte kullanacağım ama grafik derken 3D değil 2D (illustrator-photoshop-coreldraw-indesign).o yüzden render olayına pek gerek duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdomin25 -- 12 Şubat 2009; 0:01:25 >

• Anakart güzel en az 790gx yongalı kullanılmalı.

AMD 9600 yerine 60 lira farkla AMD PHENOM QUAD CORE 9950 2.6GHz seçilebilir.

Kasa olarak gigabyte,akasa,cooler master (460-460-520w) seçebilirsiniz, gerçek güçte powerlı kasa almış olursunuz.

Bellek olarak 1066mhz 2*2 kit alırsanız 4gb sonradan ram ihtiyacı duymazsınız.

Harddisk ve dvd-rom olarak verdiğiniz markalar en çok kullanılan ürünlerdir, harddiski 500gb alırsanız pişman olmazsınız çok az fiyat farkı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    SİSTEM YÜKSELTME
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.