Merhaba Arkadaşlar 2013 yılında aşağıdaki sistemi topladım. Artık sistem yetersiz geliyor kasmalar donmalar yaşıyorum. Kardeşim için sistemi yükseltmek istiyorum orta ayarda performans bilgisayarına dönüştürmek istiyorumş. Yeni bir bilgisayar almak istemiyorum malum dolar uctu şöyle 1500tl bütce ile birşeyler yapabilir miyiz?
ekran kartını yükseltiyim desen işlemci ram geri kalıcak,onları değiştiriyim iyisini alıyım desen anakartıda değiştirmek gerekicek yanı bu sistem her türlü elinde kalır,fx 8350 işlemci aldın dıyelım yenı nesıl bı kart takıcaksın fps dropları yaşıyacaksın,ram de yetersiz gelicek tabi zaten sadece iyi bi ekran kartı alıyım desen 1200 1300 tl en ucuzu ,bence hiç uğraşma çünkü en az anakart+işlemci+ram+ekran kartı ve ssd alman gerekicek 2.el bile alsan 2000 lirayı geçer en normali
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle bende işin içinden çıkamadım. Karne hediyesi iyileştirmeler yapim diyorum ama sylediğin gibi mümkün değil sanırım teşekkür ederim yorumun için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme