merhabalar elimde 3 seneli,k kasa var yeni kasa almamam zor o yüzden update yapmak istiyorum
elimde pentium dual core e5200 işlemci dandik 350awat kasa asus p5kpl-am se anakart 2gb ddr ram 3000 serisi bir ana kart var
ben kasa: anakart: ram: ekran kartı değiştirmek sitiyorum ve ne önerirsiniz acaba
bütçem 350 tldir şimdididen teşekkürler
350 liraya o kadar şey değişmez , ekran kartı ve 2 gb daha ram al bence işlemciyide 3.0 ghz e çekmelısin, ekran kartı olarak hd 7750 alabilrsin 55w olduğundan + psu masrafı olmaz .....
quote:
Orijinalden alıntı: serty23
350 liraya o kadar şey değişmez , ekran kartı ve 2 gb daha ram al bence işlemciyide 3.0 ghz e çekmelısin, ekran kartı olarak hd 7750 alabilrsin 55w olduğundan + psu masrafı olmaz .....
ya zaten düşündüm ekran akrtı ile kasa alıcam olmadı bide ram alırım heralde ne önerirsin bular için ???
bunları alıp kalan bütçene ekleme yaparak kasa ve psu'ya yatırım yapıp en sona ekran kartını alırsan ileriye dönük ve güçlü bir sistem yapmış olursun.
üstad bu kadar yenilemek istemiyorum açıkcası zaten sizinle özelden konuşuyoruz bunlar beni bi 3 sene daha idare etsin mabında yeniliyorum oyun falan için yoksa taş gibi calışıyorlar pcler biraz zaman geçerse toptan satıp hepsini yine sizinde tafsiyelerinizle pc toplarım ama şuan ekran kartı kasa+psu ve ram alıcam bu kadar fazla masrafta yapmak istemem açıkcasıı saygılar...