Şimdi Ara

Sistem update ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımı yavaş yavaş modifiye edicem ilk once ucuz oldugundan dolayı ram bellek mıktarını artırmak ıstıyorum.Donanım parçası alıp anakartımla uyumlu olmassa çalışmacagı ıcın yardımınız lazım

sistem bilgisi dosyasını bir siteye yükledim cunku burda eksık bılgıler yazabılırım sistem bilgisi dosyasından baktıgında herşeyi gorcegınız ıcın daha saglıklı olur.
    Sistem Bilgisi İNDİR

Bu rami almak istiyorum Daha sonra ekran kartı yeni bir ses kartı + 2TB lık bır hard dısk alıcam önerilerinize açıgım. Şimdiden Teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: h3T

Merhaba
    Bilgisayarımı yavaş yavaş modifiye edicem ilk once ucuz oldugundan dolayı ram bellek mıktarını artırmak ıstıyorum.Donanım parçası alıp anakartımla uyumlu olmassa çalışmacagı ıcın yardımınız lazım

sistem bilgisi dosyasını bir siteye yükledim cunku burda eksık bılgıler yazabılırım sistem bilgisi dosyasından baktıgında herşeyi gorcegınız ıcın daha saglıklı olur.
    Sistem Bilgisi İNDİR

Bu rami almak istiyorum Daha sonra ekran kartı yeni bir ses kartı + 2TB lık bır hard dısk alıcam önerilerinize açıgım. Şimdiden Teşekkür ederim.

Almak istediğin ram vatanda 90TL.

Ses kartını alma amacın ne? 5.1 hoparlör mü takıcaksın?

Bide hdd 2TB fazla değil mi?

• Aida64 ile sistem bilgilerini alıp yazın. Verdiğiniz dosyada 6 GB RAM, 4 çekirdek işlemci ve 1 TB Hdd görünüyor, iş için değilse lüzumsuz olabilir. Ayrıntıları yazın.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    MSI BIOS UPDATE ( ACİL )
    8 yıl önce açıldı
    Windows 10 Update Kapatma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.