Şimdi Ara

Sistem toplayabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba hocalarim, sistem toplamaktan hic anlamam da acaba isi bilen, zamani olan arkadaslar sistem toplayabilir mi guvenilir bir siteden?

Butcem 20k civari, muazzam bir canavar beklemiyorum kesinlikle, en azindan son cikan ve cikacak yeni oyunlari en azindan medium ya da high da rahatca 60fps veya uzeri oynayabilmek istiyorum. Dlss 3 destekli ekran karti super olur, fps boostu cok yuksek gordugum kadariyla. Gerisini ben anlamam tabi siz daha iyi bilirsiniz, dedigim gibi muthis bir canavar aramiyorum, zamanla yukseltirim zaten. Bir de ssd 1tb yeterli olur bana. Birde cok ucuk olmayan f/p monitor varsa muazzam olur.

Cok tesekkurler simdiden yardimci olan arkadaslara!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.gaming.gen.tr/urun/359780/sunrise-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

• İşlemci ; Intel Core İ3-12100F veya 13100F (4/8)

Anakart ; B660 veya B760 yongalı

Ryzen 5 5600 ile aynı seviyede olan Core İ3-13100F işlemcili intel sistemi seçerek ederek paradan tasarruf edebilirsiniz.

İşlemci ; AMD Ryzen 5 5500 veya 5600 (6/12)

Anakart ; A520 veya B550 yongalı

Bellek (DDR4) ; 16GB (2x8GB)

SSD Sabitdisk ; 1TB NVMe

İşlemci Soğutucu ; İşlemci ile birlikte

Kasa + PSU ; Mid Tower Kasa + 650-750W 80plus

Ekran Kartı ; RX 7600 8GB

• Münebbih kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok teşekkür ederim, itopya üzerinden kendim toplamaya çalıştığım zaman bayağı fiyat aşıyor nedense fakat itopya'nın buna yakın hazır sistemleri daha ucuza geliyor.

Mesela şuna bir bakabilir misiniz, beklediğimizden daha mı kötü? Modifiye edebiliyoruz birkaç şeyini, işlemci olsun ssd vs olsun. Bir kontrol edebilir misiniz, neleri değiştirebilsek benim istediğim gibi bir şey ortaya çıkartabiliriz? Ya da hiç mi faydası olmaz, teşekkürler şimdiden.

• işlemci 12400f,ssd istersen 1 tb ,kasayıda bitfenix falan seç uygunundan iş görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tek sorun ram şuan benim için, burda dual channel olmuş ramler ve malesef dual kit sadece 32gb olarak var oda 2k falan ekliyor üstüne. İki adet single kit 8gb ram ile dual kit arasında muazzam bir perf farkı var mı acaba?

• bişey olmaz,hazır sıstemler cogunlukla boyle zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

tamamdır teşekkürler, monitör olarak da bunu düşündüm fazla mı lüks yoksa kıvamında mıdır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.1.8

bu da tamamsa siparişi geçeceğim cünkü.

• ideal bence

hızlı cevaplar için teşekkür ederim!

• Sistem elime dün ulaştı, dünden bugüne birçok oyunda test yaptım, beklediğimden cok daha iyi performans elde ediyorum.

Cp77 ultra + ray tracing ile dlss açık 105 -120 fps, dlss kapalı 90 fps alıyorum.

God of War her ayar ultra dlss kapalı 75-85 fps alıyorum, ayarlardan texture, model vs gibi şeyleri 1 tık alta yani higha aldığımda dlss kapalı 110-120 fps alıyorum.

The last of us part 1 her ayar ultra, üç beş gereksiz ayar ultranın 1 tık altı, dlss 3 ile 105-120 fps arası alıyorum.

Monster Hunter World, high texture pack + tüm ayarlar en sonda 130 civarı fps alıyorum.

Competitive oyunlar, valorant vs gibi her ayar max olarak 350-400 arası fps veriyor.

Bayağı memnun kaldım, gpu tam gücünde çalışıyor araştırdığıma göre cpu tam ideal olarak taşıyormuş gpuyu o yüzden işlemciyi değiştirdiğim iyi oldu, kasa da çok sessiz çalışıyor bitfenix olan. Öneri veren, işlemci+kasayı değiştirten arkadaşlara çok teşekkür ederim yeniden! Film gibi oyun oynamanın tadını yaşıyorum   20 - 23k arası sistem arayan varsa kesinlikle tavsiyemdir, bana 21.500 tuttu 1tb ssd ile.

Edit: belirtmeyi unutmusum tum degerler 1080p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Ocak 2024; 18:30:18 >

• Hocam merhaba, öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah :)

Son durumda aldığınız sistemi rica etsem detaylı bir şekilde yazabilir misiniz?

• Merhabalar, teşekkür ederim.

https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?module=after-renderer-for-new-editor&messageId=157735082&url=https://www.itopya.com/ataberk-dogan-ecoboost-v3intel-core-i3-12100fgigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4_h24891#kategori_10

Burdan modifiye çektim, sadece kasa, işlemci ve ssd değiştirdim gerisi aynı.

i5 12400f işlemci

16gb ram (x2 8)

gtx 4060 windforce 8gb

1tb goodram ssd.

bana 21.500 civarı tuttu, şuan 22.300 küsür çıkıyor zam yemiş malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.