Şimdi Ara

Sistem Toplamak İçin Profesyonel Desteğinizi Bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle burada bilgisine güvendiğim bu işten gerçekten anlayan kişilerin olduğunu bilerek konuyu size taşımak ihtiyacı duydum.. Benim hali hazırda oluşturduğum iki sistem var bunları size belirteceğim.. Bana hangisini tercih etmem gerektiğini eksiğini fazlasını uyum sorunu olur mu olmaz mı konularında yardımcı olmanızı bekliyorum çünkü sipariş vereceğim.. Kullanım amacım genel olarak oyun ve internet üzerine onuda belirteyim..

1 Numaralı Sistem;

İşlemci : AMD FX-6350 6-Core 3.9Ghz 14Mb Black Edition AM3+FD6350WMHKBOX
    Anakart : MSI AMD 970 Gaming DDR3 GLAN (Killer) AM+3
    Psu : Corsair Vs Series 650w 80 plus Atx Power Supply 12 Cm Fan CP-9020098-EU
    Ram : GSKİLL RipJawsX 8GB 1600 Mhz DDR3 CL9 Pc Ram F3-1600C9S-8GXM
    Ekran K: MSI 4GB R9 380 Gaming 256 Bit HDMI DVI ATI DX12

2 Numaralı Sistem;

İşlemci : AMD FX X6 6300 3.5Ghz 14Mb AM3 (95W)
    Anakart : ASUS M5A97-LE r2.0 970 AM3+DDR3 SES GLAN SATA
    Psu&kasa : Nagas G666 750W 85+ Bronze 12cm Usb 3.0 k.okuyucu vs
    Ram : 8 Gb DDR3 1600 MHZ Kingston HyperX Fury Blue CL10
    Ekran K : Asus R7 4Gb GDDR5 256Bit Strix

Vermiş olduğunuz destekten dolayı şimdiden teşekkür ederim.. Emeğinize Sağlık...

• merhaba,
    ilk mesajınız hayırlı uğurlu olsun :)

sistemlerde bütcen varsa SSD kesin kullan,
    işlemci soğutucuyu sakın boşverme AMD ile,
    Kasa+power birlikte al, fiyat avantajın olsun, fanları üzerinde bi kasa seç,
    power daha iyi bi marka tercih et,

Ben olsam aşağıdaki gibi toplardım

kasadaki psu Seasonic M12II 750W 80+ Bronze Modüler

Sistem Toplamak İçin Profesyonel Desteğinizi Bekliyorum.. Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy1907 -- 20 Ekim 2015; 12:57:47 >

• Öncelikle teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyorum fakat eski üyeliğime ulaşamadım o yüzden bu hesabı açtım.. HDD SDD Kart okuyucu DVD vs onlar elbette olacak ama ben ana bileşenleri yazdım onları yazmadım teşekkürler ilginiz için..
  • Şimdi bu işlerle ilgilenen çevremde arkadaşlarım da var bir kısmı MSİ tanımıyor bir kısmı da çok iyi diyor karamsar kaldım o yüzden heryerden birşey geliyor o yüzden burada sizlere de bir danışayım dedim daha farklı fikirleri olan olursa paylaşırsa sevinirim.. O verdiğiniz listede aklıma yattı ram CL9 olarak GSKİLL kullansam 8gb tek nasıl olur yada CL 9 CL10 arasında çok fark eder mi kendim de araştırıyorum da bilir kişilerden öğrenmek daha iyi geliyor.. Teşekkürler şimdiden...
  • Anakart olarak gaming meming dinlemem ben.Yerinizde olsam Asusun evo sunu veya gigabyte ın 970 ud3p sini alırım. 6300 ile 6350 arasındafark yok ben 6300 kullanıyorum. 6350 doğuştan overclocklu çıkan versiyonu başka bir farkı yok. Ben de 6300 ümü şu an 4.4-4.5 GHZ te kullanıyorum ve gayet memnunum performansından. Ha belki 6350 iyi üretilmiş işlemcilerden seçiliyor bu sebeple bir miktar daha iyi overclock edilebiliyor olabilir bilmiyorum.

Ram konusuna gelince 1866 mhz cl9 tavsiye ederim. İşlemcinin desteklediği bir hız.Az da olsa daha uyumlu ve daha performanslı bir sistem elde edersin.1600 ile 1866 arasında çok fiyat farkı yok zaten. 1866 CL9.

Birde o.c yapacaksan 50 TL lik, yapmayacaksan daha iyi bir hava soğutma şart işlemci için.Fx serisi yanında gelen soğutucu ile aynı ortamda yaşamak istemezsin. Isınma sorunları yok bahsedildiği gibi tamamı hurafe. Ancak ses bir sorun. Eğer o.c yapılmayacaksa orjinali kadar soğutan ucuz bir hava soğutma yeterli. Kasa da önemli özellikle kaliteli bir power ı olan bir kasa seçmeye bakın.Ben asgard pure 600 watt kasa kullanıyorum. Bu seride kaliteli bir power var. corsair yada xigmatek seçimi iyi olur kasa için Zalman da düşünülebilir. Çok para vermeyin kasaya ama kaliteli bir power ile gelen bir Fiyat performans ürünü almaya bakın.Ekran kartı seçimi de size kalmış AMD ve nvidia nın birbirlerine karşı avantajları dezavantajları var. Ben zamanında nvidia dan yana kullandım tercihimi ama şu günlerde AMD kartlar fiyat avantajı da göz önünde bulununca dikkatimi çekmiyor değil.Kardeşim AMD tercihi yaptığında çok sorun yaşadı karttan yana o yüzden içimde biraz amd ye karşı mesafe var yinede.

• itel toplayın amd almayın aldırtmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem İçin Öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.