Şimdi Ara

Sistem Toplama Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, iyi günler. Küçük yaşlarda bir bilgisayarım olmamıştı, hep içime dert olmuştur haliyle. Bu yüzden uzun süredir birikim yaparım ve duruma göre harcayabileceğim 12.000-14.000 TL civarlarında bir birikimim oldu. Normalde telefonum eskidi ve yeni almak istiyordum ama telefonda çok fazla işlem yapmadığım için 10.000 liradan fazla vermeye içim elvermedi. O yüzden şöyle kaliteli bir masaüstü oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ama kafam hiç basmaz bu konulara. Biliyorum dolar tavan durumda ama şu dönemde bilgisayara ihtiyacım olduğu için yapacak bir şey yok. İşten dolayı sadece akşamları boş vaktim oluyor ve onu da senelerdir yapamadığım şey olan oyun oynamakla geçirmek istiyorum  


    Vatan Bilgisayar ve İtopya sitelerindeki “Kendin Topla” bölümlerine baktım ama pek anlamadığım için hangi parça, hangi parça ile uyumlu onu pek bilmiyorum. Tamamen örnek olarak; X marka bir işlemci ile Y marka bir anakart ve Z marka bir ekran kartı uyumlu mudur? diye bir soru sormak istedim sizlere.


    Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın ama kısaca bana en az 3-4 sene masraf çıkarmayacak ve klişe olarak GTA 5’i bile üst düzey grafiklerde çalıştırabilecek bir sistem önerebilir misiniz? Ya da en azından “şu ekran kartı iyidir”, “şu işlemci uçurur” şeklinde önerilerinizi rica edebilir miyim, teşekkür ederim herkese.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.