ARKADAŞLAR BEN BU İŞLERDE PEK TECRÜBELİ DEĞİLİM YILLARDIR KULLANDIĞIM PC ARTIK RAHMETLİ OLMA AŞAMASINDA ARTIK YENİLEME ZAMANI GELDİ. BEN ÖYLE ÇOK OYUN OYNAYABİLEN (ZAMANI OLMAYAN ) Bİ KULLANICIYIM ARADA BİRDE OLSA OYUN OYNAMAYI SEVİYORUM BÜTÇEDE KISITLI KENDİ ÇAPIMDA Bİ SİSTEM BAKTIM ANLAMASAMDA BİLDİĞİMİZ BİLGİSAYAR MARKALARININ HAZIR OLARAK VERDİĞİ PC LERİ BEĞENMEDİM KENDİMCE AŞAĞIDAKİ SİSTEMİ YAZDIM SİZLERDE BU İŞTEN ANLAYAN USTALAR OLARAK BANA Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR BENİM SORUM BU SİSTEM UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIRMI, BU SİSTEME YETERSİZ VEYA EKSİK DİYEBİLECEĞİNİZ BİLEŞEN PARÇA VARMI YADA ŞUNUN YERİNE BU DAHA MANTIKLI DİYEBİLECEĞİNİZDE OLABİLİR BÜTÇE MAX 1000 TL OLACAK BENİM SİSTEMİM
İŞLEMCİ=AMD ATHLON II x4 640 AM3 3.0 Ghz EKRAN KARTI = SAPPHIRE ATI HD5750 KASA = RAİDMAX X WARRIOR 500W 15 IN 1 CARD READER SAMSUNG DVD YAZICI ANA KART = ASUS M4A785TD M EVO AMD 785 G AM3 DDR3 SABİT DİSK = WD CAVIAR BALACK 500GB RAM = TEAM ELİTE 4GB 1333Mhz ULTRALOW DUAL
YAKLAŞIK 1000 TL CİVARINDA TUTYOR BU SİSTEM..SİZLER NE DERSİNİZ??? BU ARADA BÜTÜN SİTE SAKİNLERİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM......
YOKMU SİTEDE YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARKADAŞ?
quote:
Orijinalden alıntı: b.b.king
YOKMU SİTEDE YARDIMCI OLABİLECEK Bİ ARKADAŞ?
www.vatanbilgisayar.com
%20 İndirim WorldCard 6 Taksit
MSI 870A-G54 AM3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0, X6 cpu) --- 146 TL AMD Athlon II X4 640 3.0GHZ 2MB Quad Core --- 171 TL CORSAIR 2GB DDR3 1333MHZ CL9 (Tek Modül) X2 (4GB) --- 114 TL HIS HD5770 GDDR5 1GB 128BIT DX11 --- 240 TL (Özel soğutmalı) SAMSUNG 500GB 16MB SATA II 7200RPM --- 63 TL SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW --- 36 TL XIGMATEK ASGARD-II PURE BLACK EDITION 600W ATX SİYAH KASA --- 171 TL (NRP-PC SERİSİ 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI FİYATA DAHİL) + XIGMATEK XSF SERİSİ 120MM EXTREME SILENT FAN --- 11 TL (Kasanın ön tarafına takılacak, içeri üfleyecek şekilde) XIGMATEK RED SCORPION İŞLEMCİ SOĞUTUCU (12cm 4pin pwm Fanlı) --- 40 TL
arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için bugün vatana gittim topkapıdaki yerine kapalıydı geri dönmek zorunda kaldım neyse artık bu arada atladığım bi nokta var aklıma gelen benim şuanda kullandığım lcd asus un ve bildiğim kadarıyla sadece analog bağlantısı var bu ekran kartı ile bağlantı yapılabilirmi sorun yaşarmıyım HIS HD5770 GDDR5 1GB 128BIT DX11 birde ben gerçekten çok nadir oyun oynuyorum ayda bi sefer 3-5 saat en fazla oda öle fazla sistem gerektiren şeyler değil sanırım mesela pes 2011 veya fm2011 olabilir bu ekran kartı yerine başka bi kart önerebilirmisiniz muhtemelen yarın alıcam sistemi şimdiden çok teşekkür ederim
quote:
arkadaşlar çok teşekkür ederim önerileriniz için bugün vatana gittim topkapıdaki yerine kapalıydı geri dönmek zorunda kaldım neyse artık bu arada atladığım bi nokta var aklıma gelen benim şuanda kullandığım lcd asus un ve bildiğim kadarıyla sadece analog bağlantısı var bu ekran kartı ile bağlantı yapılabilirmi sorun yaşarmıyım HIS HD5770 GDDR5 1GB 128BIT DX11 birde ben gerçekten çok nadir oyun oynuyorum ayda bi sefer 3-5 saat en fazla oda öle fazla sistem gerektiren şeyler değil sanırım mesela pes 2011 veya fm2011 olabilir bu ekran kartı yerine başka bi kart önerebilirmisiniz muhtemelen yarın alıcam sistemi şimdiden çok teşekkür ederim
Alıntıları Göster
HIS HD5670 IceQ GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Bu ekran kartında VGA çıkışı var acaba onumu almalıyım ne dersiniz arkadaşlar uyumsuzluk veya farklı bir sorunla karşılaşırmıyım???
quote:
HIS HD5670 IceQ GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Bu ekran kartında VGA çıkışı var acaba onumu almalıyım ne dersiniz arkadaşlar uyumsuzluk veya farklı bir sorunla karşılaşırmıyım???
leon-x hocamızın onerdıgı kart daha ıyı vga dvı hdmı gıbı dertlere dusme kartın kutsunda donusturucler var hdmı dan vga dvı vga gıbı donusturuculerle gelıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: levanesa
quote:
leon-x hocamızın onerdıgı kart daha ıyı vga dvı hdmı gıbı dertlere dusme kartın kutsunda donusturucler var hdmı dan vga dvı vga gıbı donusturuculerle gelıyor.
Alıntıları Göster
tamam o zaman ben aynen toplucam sistemi yardımlarınız için çok teşekkürler
quote:
tamam o zaman ben aynen toplucam sistemi yardımlarınız için çok teşekkürler
Alıntıları Göster
ekran kartı olarak ATİ SAPPHIRE HD 5830 GDDR5 1GB 256 Bit DX11 aldım kampanya var dediler önerdiler bilmiyorum doğrumu yaptım birde Ana kart ellerinde MSI 870A-G54 AM3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0, X6 cpu) yoktu kalmamıştı Ürünün muadili olarak ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600Mhz verdiler Ramleride Kingston marka aldım KINGSTON PC313333 CL9 yapılan değişiklikler Bi sıkıntı yaratırmı sizce
quote:
ekran kartı olarak ATİ SAPPHIRE HD 5830 GDDR5 1GB 256 Bit DX11 aldım kampanya var dediler önerdiler bilmiyorum doğrumu yaptım birde Ana kart ellerinde MSI 870A-G54 AM3 DDR3 (Sata 3, Usb 3.0, X6 cpu) yoktu kalmamıştı Ürünün muadili olarak ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600Mhz verdiler Ramleride Kingston marka aldım KINGSTON PC313333 CL9 yapılan değişiklikler Bi sıkıntı yaratırmı sizce
Alıntıları Göster
bu sistemi kurduk ama bi sorunmu var anlamadım pes 2011 kurdum yüksek yada orta kalitede bile oyunu açamıyor düşük ayara alırsam açabiliyor ondada bi süre sonra amd görüntü sürücüsü yanıt veremeyi kesti gibi bi hata veriyor donuyor oyun zaten yüksek kalitede maça bile giremiyor acaba sistemde bi uyumsuzlukmu oluştu yada toplanırken bişeyler yanlışmı yapıldı ne dersiniz sistemin son bileşenleri AMD Athlon II X4 640 3.0GHZ 2MB Quad Core ATİ SAPPHIRE HD 5830 GDDR5 1GB 256 Bit DX11 ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600Mhz KINGSTON PC313333 CL
quote:
bu sistemi kurduk ama bi sorunmu var anlamadım pes 2011 kurdum yüksek yada orta kalitede bile oyunu açamıyor düşük ayara alırsam açabiliyor ondada bi süre sonra amd görüntü sürücüsü yanıt veremeyi kesti gibi bi hata veriyor donuyor oyun zaten yüksek kalitede maça bile giremiyor acaba sistemde bi uyumsuzlukmu oluştu yada toplanırken bişeyler yanlışmı yapıldı ne dersiniz sistemin son bileşenleri AMD Athlon II X4 640 3.0GHZ 2MB Quad Core ATİ SAPPHIRE HD 5830 GDDR5 1GB 256 Bit DX11 ASUS M4A87TD/USB3 AMD 870/SB850 AM3 DDR3 1600Mhz KINGSTON PC313333 CL
Aynı sorunu bende yaşıyorum tüm oyunlarda tekliyor tamam oyunlar oynanabilir durumda ama canda sıkıyor bilginiz varsa bir yardım edin rica ederim HD5830 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı aldım 2hafta önce yeni taktım oyunlarda tekliyor,donma gibi değilde tekliyor GTA IV veya star wars 2de,Assasin creed 2de ve buna benzer oyunlarda,ayrıca görüntü ayarlarını endüşük yaptığımdada aynı sorun var yine tekliyor,güncellemeleride full yaptım,DX11de yükledim anlamıyorum kartmı bozuk acaba bukadar para verdim neden böle arkadaş. SİSTEMİM: windows 7 32bit 2GB ram 1600mhz AMD Phenom 9950 X4 Quad-Core ASUS M2N68 anakart OCZ 600W StealthXStream Power Supply üstüne format attım belki geçer diye ayrıca kasadan buzgibi hava geliyor nedir sorun bilen var mı? ATİLERDEMİ SORUN
quote:
Orijinalden alıntı: v.eftal.c
Aynı sorunu bende yaşıyorum tüm oyunlarda tekliyor tamam oyunlar oynanabilir durumda ama canda sıkıyor bilginiz varsa bir yardım edin rica ederim HD5830 GDDR5 1GB 256Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı aldım 2hafta önce yeni taktım oyunlarda tekliyor,donma gibi değilde tekliyor GTA IV veya star wars 2de,Assasin creed 2de ve buna benzer oyunlarda,ayrıca görüntü ayarlarını endüşük yaptığımdada aynı sorun var yine tekliyor,güncellemeleride full yaptım,DX11de yükledim anlamıyorum kartmı bozuk acaba bukadar para verdim neden böle arkadaş. SİSTEMİM: windows 7 32bit 2GB ram 1600mhz AMD Phenom 9950 X4 Quad-Core ASUS M2N68 anakart OCZ 600W StealthXStream Power Supply üstüne format attım belki geçer diye ayrıca kasadan buzgibi hava geliyor nedir sorun bilen var mı? ATİLERDEMİ SORUN
ONU YÜKLEMİŞTİM ZATEN AMA AZ ÖNCE TEKRAR YAPTIM BU GÜNCELLEME YAPARAK GELMİŞTİ BİRDE YUKARIDAKİ RESİMLERİ KONTROL EDERMİSİNİZ NE ANLAMA GELİYOR ????
Alıntıları Göster
ekran kartın algılanamadı diyor. kartın ek güç girişi takılımı...
quote:
Orijinalden alıntı: metin abi 65
ekran kartın algılanamadı diyor. kartın ek güç girişi takılımı...
Alıntıları Göster
İŞTE ONU BİLMİYORUM ABİ NEREDEDİR NASIL TAKILIR?? Bİ KONTROL EDİCEM HEMEN??
quote:
İŞTE ONU BİLMİYORUM ABİ NEREDEDİR NASIL TAKILIR?? Bİ KONTROL EDİCEM HEMEN??
Alıntıları Göster
ekran kartının harddiske bakan tarafında ve en uç noktasında 6 delikli dişi siyah renkli bi küçük bi kutu şeklinde parça vardır. ona güç kaynağından gelen erkek uçlu ucunda 6 tane çıkıntı olan kablo takılı olacak.