Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi bütçe max. 2000 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, Photoshop CS6,After Effects gibi programları arada bir kassa da çalıştırıyor ama artık hiçbir oyunu çalıştırmaz oldu,çok ağır, çalışırken resmen bağırıyor bu yüzden yenileme karar verdim. Crysis 3, ileride GTA5, Battlefield 3-4 gibi oyunları hiç kasmadan çalıştıracak bir sisteme ihtiyacım var. Monitör, mouse,klavye gibi şeylere gerek yok onlar zaten var. Ek olarak çalışırken hızlı serin sessiz olması gerekiyor. Zaten şimdiki eski bilgisayarım Photoshop cs6,after effects gibi programları kassa da çalıştırıyor yani yeni alacağım sistemin PHOTOSHOP,AFTER EFFECTSi hayli hayli çalıştırması lazım. Bu sistemimi son kez yenileyişim bir daha bi 10-15 yıl daha sistemi yenilemeyeceğim, bana MAKSİMUM 2.000 liraya beni yıllarca götürecek yukarıda yazdıgım özelliklere sahip bir bilgisayar önerirseniz sevinirim,dedigim gibi monitör, mouse,klavye ,hoparlör vesaire ihtiyacım yok. YorumlariniZI BEKLİYORUM,TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabbeat -- 2 Eylül 2014; 0:15:54 >

• gigabyte ga 970a ud3p anakart
    Corsair 200r kasa
    R9 280x ekran karti
    Amd fx 6300 islemci
    Ripjaws 2x4 gb 1866 mhz
    Samsung 120 gb evo ssd
    Seagate barracuda 1 tb hdd

Al bunu arkana bakma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drag1o -- 2 Eylül 2014; 0:12:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drag1o kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekürler ama Vatan Computerda 2,300 civarı tuttu Simdi kullandığım bilgisayarın HDDsini falan kullansam anca 2,100e tamamlanır , 2,000 lirayı zarzor biriktirdim yani çok pahalı yav, ayrica Vatanda ayni ürünün birkaç versiyonu daha var ben orta bütçeli olanları seçtim yani daha ucuz olanlar da vardı ne fark ediyorki

• Msi 970A G43
    Gskill ripjaws 1600mhz 8 gb ram
    Amd fx 6300
    Intel 180 GB ssd
    Corsair 200R
    R9 270X dual x
    Cooler Master 212x sogutucu

Eger hdd den ide ise sata degilse ssd yi cikar segate barracuda hdd al eger monitorun 720p degilse 1080p ise r9 280 dcu ii top al

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabbeat

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5-6 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum, Photoshop CS6,After Effects gibi programları arada bir kassa da çalıştırıyor ama artık hiçbir oyunu çalıştırmaz oldu,çok ağır, çalışırken resmen bağırıyor bu yüzden yenileme karar verdim. Crysis 3, ileride GTA5, Battlefield 3-4 gibi oyunları hiç kasmadan çalıştıracak bir sisteme ihtiyacım var. Monitör, mouse,klavye gibi şeylere gerek yok onlar zaten var. Ek olarak çalışırken hızlı serin sessiz olması gerekiyor. Zaten şimdiki eski bilgisayarım Photoshop cs6,after effects gibi programları kassa da çalıştırıyor yani yeni alacağım sistemin PHOTOSHOP,AFTER EFFECTSi hayli hayli çalıştırması lazım. Bu sistemimi son kez yenileyişim bir daha bi 10-15 yıl daha sistemi yenilemeyeceğim, bana MAKSİMUM 2.000 liraya beni yıllarca götürecek yukarıda yazdıgım özelliklere sahip bir bilgisayar önerirseniz sevinirim,dedigim gibi monitör, mouse,klavye ,hoparlör vesaire ihtiyacım yok. YorumlariniZI BEKLİYORUM,TEŞEKKÜRLER...

en iyisi budur !

GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    228 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    394 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    246 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    148 TL

ZALMAN
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    130 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
    193 TL

SAPPHIRE
    R9 280 DUAL-X OC GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran
    612 TL

ZALMAN
    CNPS10X OPTİMA INTEL LGA775/1155/1156/1366/2011&AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    106 TL

Toplam : 2058 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

• Öneriler için teşekkürler arkadaşlar ben şuan kullandığım monitör ve kasayı kullanmayı düşünüyorum yeni bir HDD almaya da ihtiyacım yok suanki pcmin HDDsini kullanırım. Fakat ben aldığım yeni parçaları monitöre kasaya vesaire
    Bağlarken sorun cikmaz uyumlu olur degilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabbeat

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar ben şuan kullandığım monitör ve kasayı kullanmayı düşünüyorum yeni bir HDD almaya da ihtiyacım yok suanki pcmin HDDsini kullanırım. Fakat ben aldığım yeni parçaları monitöre kasaya vesaire
    Bağlarken sorun cikmaz uyumlu olur degilmi

monitör eski ufak ise zevk alamazsın pc ' den.

alırım diye boşuna yorma kendini çözünürlük düşeceğinden ekran kartını tam verimle kullanamayacaksın.

• Pc toplayip uzun sure bir daha almayacagim mantigi yanlis dostum sakin oyle bir sey dusunme.İlerde pc cope gider.2 sene sonunda parcalari satip guncellemeler yap sistemini guncel tut ki ilerde tekrar bi' 2000 tl harcama.
    Ayrica alacagin bilesenlerin kasana sigip sigmayacagina dikkat et.Monitor de mutlaka full hd olmali.Yoksa sistemin verimini alamazsin.

• Monitör ufak değil 1080p, yorumlar için teşekkürler arkadaşlar yukarda yazılan sistemi alacagm konu kapanabilir iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.