Şimdi Ara

sistem tavsiye :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ANAKART:ASUS P8Z77-V LE INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2400MHZ(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART

RAM:CORSAIR 16GB(4X4GB) VENGEANCE DDR3 2400MHZ CL10 SOĞUTUCULU RAM

KASA:GIGABYTE ISOLO 210 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA

EKRAN KARTI:ASUS HD7970 MATRIX PLATINIUM DIRECTCU II GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI

INTEL CORE I7 3770 SOKET 1155 3,4GHZ 8MB CACHE 22NM İŞLEMCI

bu sistemin uyumu nedir + olarak ne eklenebilir ve - olarak ne çıkarılabiliri(bunun dışında ses kartı vb şeyler de ekelerseniz sevinirim :D

• Anakart, Gigabyte z77x d3h, Kasa en azından Corsair 300R 600w, İşlemciyse i7 3770K yapılabilir eğer 4.7ghz gibi yüksek frekanslara çıkılmak isteniyorsa . Ses kartı sana kalmış ancak, bir SSD mutlaka eklenmeli. Overclock düşünülüyorsa da en azından Cooler master 612s gibi bir cpu cooler eklenmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 25 Şubat 2013; 23:57:36 >
  • hocam ciddimisin sen sürekli gülücük flan kafamı buluyorsun yoksa 2 3 ay sonra felanda almıcaksan toplayayım..
  • ben sürekli gülücük koyarım niye gidip dalga felan geçeyim yaza doğru alıcam
  • dostum overlock düşünmüyorum çünki pek anlamam 3770 istememin sebebide bu ses kartı ve ssd önerirsen memnun olurum
  • işte yaza doğru alacaksan almadan maximum 2 hafta önce açarsın konuyu OEM parçalar günübirlik değişiyor yaza şimdi önereceğimiz çoğu parçaların fiyatı düşer yenileri gelir hiçbirşe belli olmaz. zamanı gelince sen beni bul ben sana yazarım sistemini.
  • zaten yaza ne kaldı :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe belirtseniz bu ikisi için iyi olurdu. OCZ vertex 4 128GB ve Corsair Gtx 120GB SSD önerebilirim. Ses kartınıysa X-FI Titanium veya ASus Xonar D2 önerebilirim.
  • bütçem 2,500 veya 3bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: simanesin

bütçem 2,500 veya 3bin

Kullanım amacı sadece oyun olucaksa core i5 3570K yeterlidir. Overclock bugun yapmam dersiniz ama bence K modeli alın ileride sistemin performansı düşerse OC yapma şansınız olsun ve PC nin ömrü uzasın. Overclocktan anlamam deyip K modeli almamazlık etmeyin.
  • Hocam oyun içinse

Anakart MSI gd65 yap
    İşlemci İ5 3570K
    Kasa ise corsair 400r al kesinlikle....
    kaldı ram ramide bununla değiştirmeni öneririm 16 gb napcaksın günümüzde 4 gb ram yetiyor zaten....

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959
  • dostum oyun pc si diyorum i5 diyorsun 2,5 3 bin arası diyorum hala i5 diyorsun yapmayın böle kaliteli bi sistem istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.