Şimdi Ara

Sistem takviye hakkında yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

600 Watt PSU

Asus P5Q anakart

İntel Core 2 Quad 2.4 ghz işlemci

crucial balistic tracer 2 GB çift modül 1066 mhz ram

Ati radeon HD3850 ( monitör algılamıyor bozuk)

Monitörüm VGA girşli ekran kartında da iki tane dvi girişi vardı uzun süre dönüştürücüyle kullandım fakat artık hiç bir şekilde monitörleri algılamıyo.

Yeni bir ekran kartının yanında 2 GB da ram takviyesi yapmak istiyorum fakat

Elimdeki ramler 1066 mhz piyasada hep 800 mhz modeller var bunlarda hangisini önerirsiniziz.
    Ekran kartı öneriniz ne olur ben HD 4850 düşünüyorum fakar PSU kaldırırmı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

• Powerinin marka ve modelini yaz.
  • ddr2 800de alsan olur zaten o ramler 1066 degıl 800 calısıyordur buyuk ıhtımalle ekran kartıda hd 7770 al 3850 calıstıran psu bunuda calıstırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Powerinin marka ve modelini yaz.

cooler master ATX12V
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Mevcut sistemim ;

600 Watt PSU

Asus P5Q anakart

Monitörüm VGA girşli ekran kartında da iki tane dvi girişi vardı uzun süre dönüştürücüyle kullandım fakat artık hiç bir şekilde monitörleri algılamıyo.

Elimdeki ramler 1066 mhz piyasada hep 800 mhz modeller var bunlarda hangisini önerirsiniziz.
    Ekran kartı öneriniz ne olur ben HD 4850 düşünüyorum fakar PSU kaldırırmı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

HD 7770 alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

HD 4850 de alabilirsin

800 Mhz bellek alabilirsin

elindeki PSU 7870 ekran kartını bile kaldırır

• Elindeki işlemciye en uygun ekran kartı bu.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95735
    4850 alma ,paran boşa gider,zayıf bi kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım Sistem Geliştirme
    12 yıl önce açıldı
    Sistem update için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

Mevcut sistemim ;

600 Watt PSU

Asus P5Q anakart

HD 7770 alabilirsin

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11201-17-20g-hd7770-edition-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63627

HD 4850 de alabilirsin

800 Mhz bellek alabilirsin

elindeki PSU 7870 ekran kartını bile kaldırır

Öncelikle çok teşekkürler HD 7770 almayı düşünüyorum fakat işlemci ile birlikte BF3 te en azından orta ayarda oynayabilirmiyim bir de 2 gb tek modül ram alsam mavi ekran hatası alırmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Elindeki işlemciye en uygun ekran kartı bu.
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95735
    4850 alma ,paran boşa gider,zayıf bi kart.

cevap için teşekkürler..HD 7770 alsam uygun olurmu hemen hemen aynı fiyatları performans olarak daha üstün.Bir de anakartın özeliklerinde sadece PCİ 2.0 destekli gözüküyo bu ekran kartı 3.0 sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemBabus -- 6 Temmuz 2013; 15:06:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.