Şimdi Ara

Sistem son hali ve son tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası uzun süre gtx960 düşündükten sonra biraz daha para ekleyip 970 almanın çok daha mantıklı bi karar olduğunu düşündüm. Sistem en son şu halde. fiyat olarak biraz aşağı çekmeyi planlıyorum. performanstan kısmadan nelerden fiyat kısabiliriz acaba ? Vatandan alacağım için ramleri vatandan seçtim olmadı ramleri dışardanda temin etmeye çalışabilirim 2133 lük. başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum.

• Ram leri dışarıdan temin edemezsen vatanda ki "corsair vengeance 8 gb kırmızı ddr4 2400mhz cl 14 single ram " alabilirsin.
  • aklımdaki sorular. kasadaki güç kaynağı yeterli olurmu ? birde gtx970 deki coil whine sorunu. son sürümlerde bu durum azalmış diye duydum. eğer öyle ise son sürüm olduğunu seri numaralarından yada bir şekilde anlama şansımız olurmu ?
  • Kasadaki güç kaynağı yeterli olacaktır. Coil whine sorununu biliyorum. Seri numaralarından anlaşılır mı bilmiyorum. Ama belki ekran kartı yanında gelen driver cd'sindeki driver sürümü hangi tarihte çıktıysa belki oradan varsayım da bulunulabilir. Tabi bu sorunun azaldığı denilen tarihi de bilmek lazım. Son olarak stok bitmesine yakın yenileri stoklara gelir. O stoğa gelen yeni gtx 970'ler son sürüm olabilir.
  • 1tane işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim olmazsa olmazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayim12345

1tane işlemci soğutucusu almanı tavsiye ederim olmazsa olmazı

skylake te stok fan ın yeterli olacağını düşünüyorum. overlock düşüncem yok şimdilik işlemciye. ama ilerde düşünülürse olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Açıkcası uzun süre gtx960 düşündükten sonra biraz daha para ekleyip 970 almanın çok daha mantıklı bi karar olduğunu düşündüm. Sistem en son şu halde. fiyat olarak biraz aşağı çekmeyi planlıyorum. performanstan kısmadan nelerden fiyat kısabiliriz acaba ? Vatandan alacağım için ramleri vatandan seçtim olmadı ramleri dışardanda temin etmeye çalışabilirim 2133 lük. başka tavsiyeleri olan varsa bekliyorum.

Benim topladığım sistem, hayırlı olsun.

Rami böyle öneriyordum ama.

GSKILL
    8GB RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Single Ram
    210 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Ocak 2016; 23:06:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

aklımdaki sorular. kasadaki güç kaynağı yeterli olurmu ? birde gtx970 deki coil whine sorunu. son sürümlerde bu durum azalmış diye duydum. eğer öyle ise son sürüm olduğunu seri numaralarından yada bir şekilde anlama şansımız olurmu ?

Sistemdeki güç kaynağı yeterli. Nvidia'nın psu önerisi minimum 500 watt zaten. GTX970'lerdeki cw sorunu ilk versiyonlarda vardı, son çıkanlarda bu sorun neredeyse yok gibi. Marka olarak MSI tercihin güzel.
  • Anakart konusunda tavsiyeniz varmı. arada kaldım o konuda. Mesela bunda ram aşırtma var deniyor. anakart 2133 destekliyor ama ram aşırtma ile 2400 lük ramleri kullanabilirmiyiz ? Son detaylarıda bekliyorum yarın izin günüm sistemi toplayabilirim yarın artık. pek sabrımda kalmadı :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Hayır ama o senin kale alacağın birşey değil hiçbirşeyi değiştirmeyecek, kafan rahat olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.